SSP – The Food Travel Experts – er en ledende operatør av mat og drikke brands på reiselokasjoner i hele verden. SSP har over 60 års erfaring med å servere reisende gjennom en portefølje av internasjonale og nasjonale brands og konsepter som er skreddersydd for lokale behov. SSP har for tiden virksomhet i 29 land. I Norge har vi bortimot 2000 ansatte. Vi driver spisesteder, kiosker og flycatering fordelt på 15 lufthavner, 3 jernbanestasjoner, i ett butikksenter og ett kontorbygg. Totalt har SSP Norge over 70 utsalgssteder. Vi er kundefokusert og lidenskapelig opptatt av mat. Vi henter inspirasjon overalt og feirer vår suksess. Hver og en av våre medarbeidere utgjør forskjellen.

North Sea Lounge som ligger på utlandsterminalen på Sola flygplats söker flinke folk som vill jobba som tillkallningshjälp. Vi söker efter positiva och flexibla folk med erfarenhet från service och salg, goda kunskaper i minst ett skandinaviskt språk och i engelska, samt har ett genuint intresse för människor och mat. För att kunna jobba på flygplatsens utlandsterminal måste du ha plettfri vandel, vara EU medborgare, eller bott i Norge i minst 5 år. Tillgång till bil är ett plus och du måste kunna ställa upp på kort varsel. Lurer du på något, eller är detta något för dig eller någon du känner så sänd gärna en söknad till madelene.nicolas@ssp.no

Tiltredelse: Snarest

Kontaktperson: Madelene Nicolas, tlf: 405 91 536, e-post: madelene.nicolas@ssp.no