Stagecrew / Hotellmedarbeider

Har du lyst til å jobbe i den mest kreative og stadig voksende hotellkjeden i Nord-Europa? Er du en person som liker utfordringer og strever etter noe unikt? Nordic Choice Hotels har jobbet for innovasjon i hotellbransjen i mange år. Vi har tro på at talent kan komme fra hvor som helst. Vi er aldri gjennomsnittlig – er du?

I April 2016 åpnet Quality Hotel Pond, et friskt pust på Forus som er et spennende område midt mellom Stavanger, Sandnes og Sola flyplass. Hotellet er et komplett fullservicehotell med konferanseanlegg. Med våre 184 rom, åtte konferanselokaler og kapasitet til mer enn 400 personer kan vi tilby alt fra mindre møter til store konferanser, bankettmiddager og arrangement. Hotellet har også bar, lunsj og a la carte restaurant.

Som Hotelcrew vil du jobbe i en eller flere av hotellets områder. Disse områdene er resepsjon, restaurant, bar og konferanse. Som Hotelcrew er du på scenen hver dag for å gi ekstraordinære gjesteopplevelser og du oser av energi mot og begeistring. Du er genuint opptatt av service, tar egne initiativ og er profesjonell og personlig i møte med gjester og kollegaer. Vi søker medarbeidere som har erfaring fra et område og ønsker å ha muligheten til å bruke kompetansen på flere områder på hotellet. Vennligst spesifiser hvilke områder du mener du har kompetansen for å levere unike opplevelser for våre gjester. Du har gjerne fagbrev fra et kompetanseområde.

Stillingen innebærer skiftarbeid i ukedager og helg og er ett vikariat i 1 år, med mulighet for fast ansettelse. Oppstart for stillingen vil være månedsskiftet mars/april 2018.

Søkere må beherske et skandinavisk språk både muntlig og skriftlig.

Vi ser frem til å motta din søknad. Send inn søknad via skjema eller linken i utlysningsteksten. For spørsmål rundt stillingen ta kontakt med hotellsjef Ingrid Lie, ingrid.lie@choice.no

Alle søknader må registreres elektronisk. CV og Søknadsbrev må legges ved. Søknader som blir sendt på e-post vil ikke bli behandlet eller besvart.

Trykk her for å søke på stillingen!