Comfort Hotel Square åpnet i 2010. Blant de som gleder seg til å bo i den kreative og avslappede atmosfæren rett ved Stavanger sentrum finnes italienske businessmenn, finske backpackers, japanske turister samt en og annen forvirret rapper fra Island. Comfort Hotel Square er det hippeste hotellet i Stavanger by!

Vi er Comfort Hotel – Hotellkjeden som droppa minibaren, fordi det er hyggeligere å møte kjente og ukjente i våre barceptions. På våre hotell gir vi våre gjester det de trenger, og skipper det unødvendige.

Forandring selve DNA’et i vårt konsept, og dette forstår du. Du leter alltid etter områder som kan forbedres, forenkles eller fornyes – for du vet nemlig at gode resultater kommer som en konsekvens av riktige handlinger, og at de virkelig gode gjesteopplevelsene skapes i møtet mellom mennesker.

26071265

Vi søker nå to nattevakter i ca 40% stilling til vårt Barception Crew (resepsjonist med baransvar). 4 dager annenhver uke, Stilling 1 går fra Torsdag tom Søndag, Stilling 2 går fra Mandag tom Torsdag.

 

Barception Crew er hotelles resepsjonsteam. Du betjener også hotellets lobbybar. Du er ansvarlig for alle front -office oppgaver som å bistå gjester med inn-og utsjekk, salg fra lobbyshop & bar, generell gjesteservice og selvfølgelig å gi gjestene våre den absolutt beste opplevelsen mulig. Jobben krever at du elsker å jobbe med mennesker, samtidig som du vil måtte ta avgjørelser på egen hånd.

Har du energi, mot og begeistring? Keep on reading!

Vi søker deg som liker å være våken når andre sover. Du er profesjonell og personlig i ditt møte med gjester og kollegaer. Din hovedoppgave er å ta hånd om hotellet og våre gjester om natten. I den anledningen søker vi en person som er selvstendig og trygg.

For å oppsummere:

 • Du tar gladelig ansvaret for at gjestene har det så bra at de gleder seg til å komme tilbake, og for at kollegaene dine har det så bra at de ikke vil dra hjem
 • Du er åpen og ærlig. Du viser hvem du er og inspirerer andre til å tørre det samme
 • Du får energi av hektiske netter
 • Du ønsker å inspirere andre og lar deg begeistre av dyktige kollegaer
 • Ansvar for brannsikkerheten på hotellet under natten
 • Kassehåndtering og fakturahåndtering
 • Resepsjons oppgaver som inn og utsjekk av gjester
 • Ta imot bookinger av rom via telefon og mail
 • Ta vell hånd om våre gjester
Har du? 
 • Masse energi, mot og begeistring
 • Gode kunnskaper i norsk og engelsk både muntlig og skriftlig
 • Du er sosial, nysgjerrig og har alltid de beste tipsene på hva som skjer i byen
 • Gode datakunnskaper og erfaring fra Cenium 6 er ett plus
Arbeidstid er primært natt, men helger må også påregnes i tillegg til ekstra på kvelder og ulike arrangementer. 

Vi lover deg:

• Et inspirerende arbeidsmiljø med likesinnede som skaper rom for å tenke nytt
• En arbeidsplass hvor du får mulighet til å dyrke frem det beste i deg
• Muligheter til å vise deg fram og skape en karriere videre i Nordic Choice Hotels.

Er dette den perfekte match for deg? Send din søknad idag.

Husk å spesifisere i søknaden din hvilken av nattevaktstillingene du søker på!

Har du spørsmål om stillingen? Ring eller send en mail til Inhouse Sales & Barception Manager kine.hoiland@choice.no / +47 92809006

Søknadsfrist er satt til 25.April, men vi vurdere alle søknader fortløpenede.