Norsk Oljemuseum er et nasjonalt senter for formidling og dokumentasjon av norsk olje- og gassvirksomhet. Museet er det best besøkte enkeltstående museet på Sør-Vestlandet med rundt 100 000 besøkende fra hele verden. Mer informasjon på http://www.norskolje.museum.no

Har du lyst til å få god, variert erfaring – og ha en interessant jobb i studietiden? Vi søker museumsvert med fast turnus hver 3. helg. Stillingen vil i tillegg innebære omvisninger og vakter i museet på ettermiddager og kvelder – etter behov og avtale. Vi ønsker også noen som kan arbeide i ferier. Du som person må være utadvendt, serviceinnstilt og trives i kontakt med et variert publikum. Sommersesongen er museets travleste med besøk i fra hele verden – gamle og unge, familier og enkeltpersoner. Gode muntlige både norsk- og engelskkunnskaper er nødvendig. Kan du et tredje språk er det en fordel. Opplæring vil bli gitt, det er ikke nødvendig med forhåndskunnskaper om oljeindustrien for å bli vurdert. Vi tilbyr gode personal- og lønnsbetingelser i et trivelig miljø. Det tar tid å tilegne seg god kunnskap og trygghet i jobben. I stillingen som helgevert vil vi derfor foretrekke deg som kan arbeide en stund fremover hos oss.

Stillingsprosent: ca 15 %
Arbeidstid: Lørdag/søndag hver tredje helg +
Tiltredelse: august 2018
Søknadsfrist: 03.08.18
Kontaktperson:
Siri I. Vinje
tlf: 51939309
epost: siri@norskolje.museum.no