First Hotel Alstor er et hjemmekoselig hotell med lun atmosfære hvor gjestene opplever å få god valuta for pengene. Hotellet har lange tradisjoner og ligger på Tjensvoll ved Mosvannet. Hotellet er et kurs- & konferanse hotell med 6 konferansesaler og en kapasitet fra 6 – 250 deltagere. Vi har 81 hotellrom og egen parkeringsplass.
I First Hotels jobber vi med å skape fremtidens hotellkjede gjennom å redefinere selve hotelloppholdet og legge premissene for hvordan morgendagens hotellopplevelse skal være. Vi har store ambisjoner, og søker nå etter en fremtidsrettet og nysgjerrig kollega som kan være med på å forme fremtidens hotellkjede i et av Nordens mest spennende hotellkonsern!
First Hotels er en utfordrer til de store kjedene og feirer 25 år i 2018. Vi har en solid franchiseportefølje i det nordiske markedet med 60 hoteller i Norge, Sverige, Danmark og Island og i tillegg har vi, sammen med vår samarbeidspartner Petit Palace, 30 hoteller i Spania. Vår visjon er å være den mest innovative partneren for hotellene våre, og å hjelpe de å vokse i et stadig mer globalt marked.
Våre verdier er: Joy, Care and Innovation
Ledig stilling som resepsjonsleder
Har du glimt i øyet, er ansvarsfull og ønsker å være en sterk ressurs i vår resepsjon ved å skape god atmosfære og være en del av teamet, så kan det være at dette være jobben for deg. Vi søker en entusiastisk og fleksibel medarbeider med gode kommunikasjonsevner. Du skal være løsningsorientert og positiv og klar over at man kommer langt med et smil. Du er strukturert, liker å ha oversikten og lage gode systemer og rutiner. I tillegg er du motiverende som leder. Arbeidstid iht fastlagt vaktliste som inkluderer kvelds- og helgevakter, kontortid inngår også i stillingen. Arbeidsoppgaver Resepsjonsvakter med; Inn- og utsjekk av gjester Generell gjestehåndtering Individuelle bookinger via mail og telefon Kassehåndtering Ivaretakelse av gjestens og hotellets sikkerhet Utvikling og oppfølging av rutiner i resepsjonen. Personalansvar og ansvar for vaktlister i avdelingen. Kvalifikasjoner: 3 årig videregående eller tilsvarende Gode språkkunnskaper, minimum et skandinavisk språk og engelsk, flytende skriftlig og muntlig. Kjennskap til Front office/PMS system og gode IT-kunnskaper. Relevant erfaring fra hotellbransjen er en fordel Dette trenger vi deg til: Overordnet ansvar for resepsjonen. Sammen med avdelingens medarbeidere skape gode opplevelser for hotellets gjester Motivere, bygge opp og lede avdelingen, gå foran som et godt eksempel Nå hotellets mål og forventninger innen service Stadig arbeide for økt lønnsomhet ved fokus på prognoser/mål for avdelingen Ansvarlig for at resepsjonen fremstår iht. First Hotel sine konsepter Er dette deg: Relevant utdannelse Erfaring fra lignende stillinger Evne til selvstendig og strukturert jobbing Gode dataferdigheter Motivasjon, humør og godt aktivitetsnivå Vi tilbyr: Hyggelige gjester og kollegaer Utviklingsmuligheter i jobben En jobb full av opplevelser og hyggelige bekjentskaper Karrieremuligheter i kjeden Lønn og betingelser etter avtale. Oppstart etter avtale med søker.
Stillingsprosent
Tiltredelse: 01.08.2018 eller etter avtale
Søknadsfrist: 25.06.18
Kontaktperson: 
Magne Torgersen
Telefon: 415 61 300
Epost: magne.torgersen@firsthotels.no