Vi trenger både kokker og servitører, så har du glimt i øyet, elsker høyt aktivitetsnivå samtidig som du er fleksibel, effektiv og læringsvillig er du akkurat den vi ser etter! Våre kolleger skal være positive, selvgående og ikke minst opptatt av å gi gjestene våre god mat med et bredt smil.

cropped-14012588_10157438950670106_876634395_o-png2.jpegCucina Italia ligger på Kvadrat Kjøpesenter og er en moderne restaurantcafé, som serverer hjemmelagede italienskinspirerte lunsj- og middagsretter som pizza, pasta, salater osv. Vi har også en variert kaffemeny, skjenkebevilling og egen solfylt terrasse.  
Vegg i vegg, og i tett samarbeid, ligger Street Burger, som åpnet i september 2017. Der serverer vi burgere, amerikanske pannekaker og milkshakes. Alt lages fra bunnen av på stedet med kvalitetsråvarer. 

Restaurantene er inne i en god utviklingsperiode og vi ønsker å fortsette å vokse og utvikle oss, og har derfor behov for energiske medarbeidere som kan gi gjestene våre en uformell, behagelig og smakfull opplevelse. 

Våre kokker bør ha fagbrev, men erfaring fra lignende konsepter kan vurderes for manglende fagbrev.

Våre servitører må beherske et av de skandinaviske språkene. Erfaring fra restaurant/kafe er en fordel, men ikke et krav.

Send din søknad i dag til nina@herlige-stavanger.no

 

Våre åpningstider følger senterets sine og er man-fre 10-20 og lør 10-18.

Arbeidstiden er turnusbasert i forhold til oppsatt vaktplan. 

Søknadsprosessen starter omgående.

Arbeidssted Kvadrat Kjøpesenter, Forus
Type stilling  Heltid / Deltid / Ekstrahjelper
Type stillinger Kokk, servitør
Lønn Lønn etter avtale
Tiltredelse Snarest 
Kontaktperson Nina Oppedal Raanti, 97745460, nina@herlige-stavanger.no