Holmen bar er en cocktailbar på flotte Victoria hotell i Stavanger. Bygget ble oppført i nyrenessansestil i år 1900. Hotellet ligger meget sentralt til i vågen i Stavanger med utsikt over byfjorden. Hotellet er byens eldste og tilbyr en historisk og stilfull atmosfære.

HOLMENBAR LOGO

Holmen bar søker nye medarbeidere til deltid. Annenhver helg og mer for den rette person. Søker må ha erfaring fra servering og ha evne til å gi gjestene en god opplevelse og god service. Søker må også ha evne til å jobbe raskt effektivt når det er nødvendig. Erfaring fra cocktailbar er ønskelig, men ikke nødvendig, da god opplæring vil bli gitt.

Søker må beherske minst et nordisk språk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

Søknad sendes til holmen@victoria-hotel.no v/Paul Lithun.

For mer informasjon, ring Paul Lithun på tlf: 90185357