Aviator er leverandør av bakketjenester, som tar vare på passasjerer
og utstyr på 21 flyplasser fra Helsinki til London-Gatwick. Aviator ble grunnlagt i desember 2010. Vår visjon er å være verdens største leverandør av luftfartstjenester, anerkjent for vårt engasjement for effektivitet, sikkerhet og innovasjon. Oppdrag: Alle i Aviator er forpliktet til å levere service med riktig kvalitet til rett tid, med fokus på utmerket kvalitet for kunder, aksjonærer og ansatte.

Kunde- og driftsassistenter søkes

Formelle krav

  • Erfaring fra servicebransjen
  • Gode kunnskaper i norsk og engelsk
  • Minimum alder 18 år

Om jobben

Vi søker nå etter medarbeidere til vår avdeling for passasjerservice på Stavanger lufthavn, Sola. Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling som kunde- og driftsassistent. Du blir vårt ansikt utad og en representant for våre kunder, og er den passasjerene møter først. Det legges stor vekt på din personlighet og serviceinnstilling.

Som kunde- og driftsassistent kommer du til å arbeide med forskjellige arbeidsoppgaver på innsjekk og gate. Stillingen innebærer skiftarbeid hvor tidlige morgener, sene kvelder og helgearbeid må påregnes.

Ettersom du ofte kommer til å arbeide under tidspress må du ha et godt humør og tålmodighet for å kunne bli en del av vårt team.

Vi søker deg som kan jobbe annenhver helg, samt ekstrahjelp i ukedagene og ferievikar.

Øvrig

Da vi arbeider i et sikkerhetsklarert område stilles det i tillegg krav til godkjent bakgrunnssjekk hos Luftfartstilsynet. Dette innebærer:

  • At du har bodd sammenhengende i et EU/EØS-land i de siste 5 årene
  • At du fremviser orginal(e) uttømmende politiattest(er) for de siste 5 årene fra EU/EØS-land
  • At du kan dokumentere arbeid eller utdanning gjennom attester fra arbeidsgiver/utdanningsinstitusjon for de siste 5 årene i EU/EØS-land

 

Søknadsfrist 30.09.18

Send din søknad og CV til følgende adresse: jobb.stavanger@aviator.eu

Vi ser frem til å høre fra deg!