Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

  • Frokost, lunsj, middag og selskapsservering
  • IK mat
  • Generell gjestebehandling
  • God varehåndtering

Det er ønskelig at du behersker norsk skriftlig og muntlig, men alle kandidater vil bli vurdert.

 Hva vi forventer av deg:

Du er omgjengelig, løsningsorientert og fleksibel. Du har gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig, og er ansvarsfull og beslutningsdyktig. Du har også fagbrev og erfaring fra lignende stilling. I tillegg har du en utpreget ”det skulle bare mangle” – holdning!

Ditt og vårt hovedfokus er besøksglede og mat er en veldig viktig del av hotellopplevelsen for våre gjester.

 

Hva du kan forvente av oss:

Dette er en spennende og utfordrende stilling, i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Vi tilbyr en stilling i en av Norges ledende hotellkjeder, med gode karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt. I Thon Hotels har vi fokus på intern rekruttering, og det finnes masse muligheter for deg som ønsker en karriere innen hotellbransjen. Videreutvikling av våre medarbeidere er også viktig for oss. I Thon Hotels får du muligheten til videreutvikling gjennom opplæring og kurs på flere nivåer.

 

Søknad sendes på e-post til: maritim.administrasjon@olavthon.no.

Kontaktperson: John Henry Thorstensen