Etter 3 år med fantastisk utvikling av hotellproduktene vil vår nåværende leder gå over i en ny rolle sentralt hos Norlandia Hotel Group. Vi søker derfor hennes etterfølger som er klar for en unik og utfordrende mulighet til å lede en portefølje spennende hotellprodukter på vakre Andøya

Vi søker en selvgående og motiverende hotelldirektør, som verdsetter å spille sine medarbeidere gode. En som ser et godt arbeidsmiljø og kompetente medarbeidere, som viktige faktorer for at hver gjest får en unik og god gjesteopplevelse.

Vi ser for oss at du er en tydelig og trygg leder, som trives i en variert og spennende hverdag hvor ingen dag er like. Du har relevant utdanning på høyskolenivå og bransjeerfaring. Du har stor arbeidskapasitet, er fleksibel og har lyst og evner å se muligheter og skape resultater. Du har sans for detaljer og kvalitet samtidig som du ser det store bilde. Salg og markedsføring av alle hotellproduktene er viktig, og det er avgjørende med tett samarbeid med lokale aktører på destinasjonen. Vi ser for oss at du er god til å skape og bygge videre på relasjoner til lokalmiljøet.

Ansvarområder/arbeidsoppgaver:
 Hovedansvar for utviklingen av hotellet og de til enhver tids øvrige overnattingsenheter
 Hovedansvar for økonomiske resultater
 Rekruttere, utvikle og motivere hotellets medarbeidere
 Bidra til Thon Hotel Andrikkens utvikling i kjeden, slik at hotellet er med på å endre
opplevelsen av å være gjest på hotell

God gjestekontakt og serviceinnstilling må ligge naturlig for deg. En stor del av gjestene er fra utlandet og det er derfor viktig med gode engelsk ferdigheter, både skriftlig og muntlig.

Hva kan du forvente av oss:
Dette er en spennende og utfordrende stilling med ansvar, i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø.
NHG har flere støttefunksjoner som hotellet kan nyte godt av innen økonomi, drift, markedsføring og inntektsoptimalisering, F&B og vedlikehold.
I løpet av året vil du delta på flere faglige og sosiale samlinger i NHGs regi, inkludert ledersamlinger og det årlige eventet NHG Awards https://www.nhgawards.com/ I tillegg vil du delta på samlinger i regi av Thon Hotels.

For rett person vil det være gode muligheter for utviklingsmuligheter både innom Thon Hotels og Norlandia Hotel Group. Du rapporterer til driftssjef i NHG.

Informasjon om stillingen gis ved Jorunn Braate på telefon 41673369 eller jorunn@norlandia.no

Søknad sendes via https://app.mojob.io/job/1526/

Søknadsfrist: snarest (Søknader behandles fortløpende)

Om Thon Hotel Andrikken og Andenes Hotell
Porteføljen på Andøya er driftet under selskapet Andøy Hotell og Restaurantdrift som igjen er et selskap under Norlandia Hotel Group (NHG). NHG drifter 28 hoteller i Norge og Sverige, og har sitt hovedkontor i Oslo. Vår kjernevirksomhet er hotelldrift, og våre hoteller er selvstendige selskaper driftet under ulike brands. Vi har stor tro på at trivsel blant våre medarbeidere er en av nøkkelfaktorene for fornøyde gjester og god lønnsomhet. NHG er datterselskap i Adolfsen Group, som har sine forretningsområder innen eiendom, helse og reiseliv.

Andøy hotell og restaurantdrift består i dag av følgende:
– Thon Hotel Andrikken, et koselig rom/frokost hotell med 44 renoverte rom fra 2015 og med nyrenovert frokostsal. Hotellet har også konferansemulighet, med potensiale til å videreutvikle seg innen konferansesegmentet. Hotellet har en franchise avtale med Thon hotels.
– Havhusene Bleik, 6 nyrenoverte og moderne havhus som ligger vakkert til på Bleikstranda.
– Grønnbuene Rorbu Hotel som består av 40 rom (inkludert en utleid restaurant).
– Lankanholmen Sjøhus, 13 nyrenoverte og flotte hytter som ligger nede i havnen på Andenes. Disse enhetene har vi samlet under «Andenes Hotell».

Andenes og Bleik ligger på Andøya i Vesterålen. Omgitt av hav og flotte fjell, tilbyr destinasjonen spektakulære naturopplevelser som hvalsafari, lundefuglsafari, kajakk, havfiske og fjellturer. I tillegg ligger Andøya Space Center 5 minutters kjøretur fra hotellet der det er laget et interaktivt opplevelsessenter. Andenes har også hvalmuseum og polarmuseum.

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder med ca. 2.300 medarbeidere. Vi ønsker at alle våre medarbeidere skal være levende engasjerte, profesjonelle, og ha stor vilje til å glede andre. Thon Hotels’ hovedkontor ligger i Oslo, og vi har 68 hoteller i Norge, samt fem hoteller i Brussel og ett i Rotterdam. Kjeden er delt i tre konsepter: Thon Budget, Thon City og Thon Conference – ulike hoteller for ulike anledninger.

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen, som eies av Olav Thon Stiftelsen.