Kanelsnurren Sandnes er på jakt etter en ny og kjekk medarbeider til en deltidsstilling annen hver helg – fredag, lørdag og søndag. I vår bedrift er vi opptatt av et høyt servicenivå og godt arbeidsmiljø. Derfor jakter vi på deg som er min. 18 år,  positiv, utadvendt og liker en hektisk hverdag – et ekte arbeidsjern.

Som medarbeider hos Kanelsnurren er du ikke redd for å ta ansvar. Du er en type, som sprer glede, har stort engasjement og er interessert i å

yte bra og personlig kundeservice.

Vi kan tilby deg en spennende og ansvarsfull stilling med gode utviklingsmuligheter. Dine ansvarsområder vil bli: kundebehandling, produktveiledning, tilberedning av kaffe, opplegging og etterfylling av disker,

daglig gjennomføring av rutiner.

Føler du deg truffet og har du lyst til å bli med i «familien» på Kanelsnurren?

Da ser vi frem til å høre fra deg!

Send CV og søknad til sandnes@kanelsnurren.no

Vennlig hilsen

Kanelsnurren