Har du lyst til å jobbe i den mest kreative og stadig voksende hotellkjeden i Nord-Europa? Er du en person som liker utfordringer og strever etter noe unikt? Nordic Choice Hotels har jobbet for innovasjon i hotellbransjen i mange år. Vi har tro på at talent kan komme fra hvor som helst. Vi er aldri gjennomsnittlig – er du?

I April 2016 åpnet Quality Hotel Pond, et friskt pust på Forus som er et spennende område nær både Stavanger og Sola flyplass. Hotellet blir et komplett fullservicehotell med konferanseanlegg. Med våre 184 rom, åtte konferanselokaler og kapasitet til mer enn 400 personer kan vi tilby alt fra mindre møter til store konferanser, bankettmiddager og eventer. Hotellet vil ha også ha bar, lunsj og a la carte restaurant.

Som Stage Crew vil du jobbe i en eller flere av hotellets områder. Disse områdene er resepsjon, restaurant, bar, kurs og konferanse. Som Stage Crew er du på scenen hver dag for å gi ekstraordinære gjesteopplevelser og du oser av energi mot og begeistring. Du er genuint opptatt av service, tar egne initiativ og er profesjonell og personlig i møte med gjester og kollegaer. Stillingen innebærer skiftarbeid i ukedager.

Søkere må beherske et skandinavisk språk både muntlig og skriftlig.

Alle søknader må sendes til arja.fladager@choice.no

 

Søknadsfrist: 31.01.19