Har du lyst å jobbe med mange kjekke gjester fra inn- og utland?

Spa-hotell Velvære ligger på Hjelmeland i Ryfylke, 1,5 time fra Stavanger. Er du glad i frisk natur og friluftsliv er dette drømmestedet for deg!

Hotellet ligger like ved fjorden og langs Nasjonal Turistvei Ryfylke, 1 time fra den kjente Preikestolen. Vi har mange hyggelige gjester, fantastisk utsikt, 60 hotellrom, restaurant, møtefasiliteter og en dyktig spaavdeling. Mer info om hotellet finner du på www.hjelmelandspa.no.

Ledig stilling sommervikar resepsjonist/servitør – 60  – 100 % stilling

Vi søker en selvstendig og utadvendt resepsjonist/servitør. Stillingen er i utgangspunktet et sommervikariat, men det kan komme mulighet for fast ansettelse til høsten. Du må være fleksibel og serviceinnstilt samt beherske flytende norsk skriftlig og muntlig. Resepsjonen er hotellets ansikt utad og har ofte hektiske men kjekke dager. Arbeidsoppgaver består bl.a. av generelle resepsjonsrutiner, booking, gjestemottak (innsjekk/utsjekk), systemkontroll, vertskapsrolle samt jobbe vakter i restaurant og bar. Hotellet kan bistå med formidling av bosted for søkere som ikke bor i nærheten av hotellet. Spørsmål om stillingen kan rettes til Elin Risøy, resepsjonssjef, tlf. 45 44 52 91, mail: er@hjelmelandspa.no.

Søknad sendes på mail til: er@hjelmelandspa.no snarest og innen 5. mai 2019.