Ostehuset lager deilig mat. Men bare mennesker kan snakke.
Derfor er du en person som
- Liker og er god i salg, service og mersalg
- Er fleksibel og har stå på humør
- Liker å jobbe i team
- Er glad i å glede gjester og kolleger
- Er god på kommunikasjon
- Er flink til å se andres behov
- Er ansvarsbevisst
- Er god til å finne løsninger, du fikser det!
- Er en inkluderende lagspiller
- Er stolt av å levere topp kvalitet
Dessuten har du erfaring fra matbransjen og vinkunnskap. Etablerer- og skjenkeprøven er en stor fordel.
Arbeidsoppgavene vil hovedsakelig være
- Sørge for god atmosfære, ostehustemningen, og ivareta kundene på best mulig vis
- Veiledning og salg i butikken
- Salg i caféen og delikatesse/ostedisken
- Varebehandling
- Kasseoppgjør
- Rydding, servering og rengjøring
Arbeidstiden vil være fast annenhver helg. Med mulighet for å jobbe ekstra ved behov.
Vårt tilbud til nye medarbeidere er
- Stor fart på jobben. Flinke kolleger.
- Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
- Lønn etter avtale
- Tiltredelse 1. august med noe opplæring i juli.
Stillingen rapporterer butikksjef.
Spørsmål rettes til personalansvarlig, Cecilie Dreyer Sørensen, telefon 51 86 40 10.
Send enkel søknad med CV til cecilie@ostehuset.no