Sted: Golsfjellet, 3550 Gol.

Start: Juli/ August.

Varighet: Fast 100%.

Vi søker en meget engasjert, glad og serviceinnstilt person til å ta vare på sine gjester og medarbeidere.

 

Kvalifikasjoner:

– Relevant utdanning og erfaring.

– Ønskelig med tidligere ledererfaring.

– Må beherske norsk og engelsk skriftlig/muntlig.

– Kunne jobbe selvstendig og ta ansvar.

– Ryddig og punktlig.

– Kunnskap om HR og arbeidsmiljøloven.

– Være fleksibel og se løsninger fremfor problemer.

Arbeidsoppgavene vil være å opprettholde, følge opp og delta aktivt i den daglige driften i resepsjonen; Planlegge og lage vaktlister, følge opp rutiner, følge opp og motivere personal med avdelingsmøte, medarbeidersamtaler og opplæring, delta på ukentlige ledermøter, bestille varer til avdelingen og følge opp lærlinger. Du må også ta skift og jobbe aktivt i resepsjonen.

Om Storefjell:

Hotellet ble startet i 1930 av Knut K Nibstad med 30 senger og har gjennom årene utviklet seg til et av Fjell-Norges største hotell. Det er i dag et fullservice hotell med 300 rom, restaurant, bade- og velværeavdeling, bibliotek, nattklubb, flere barer, eget skisenter og mye mer. Konferanse avdelingen er den største i fjellet med 4500 kvm. fordelt på 19 saler. Hotellet huser flere store event, messer og konferanser på opptil 1001 personer gjennom året. Vi jobber også mye på ferie fritid marked med weekend, vinter-, påske-, sommer og høstferie. Hotellet er åpent hele året med unntak av julehøytiden og deler av mai. Ansatte er organisert gjennom Fellesforbundet og har ryddige arbeidsforhold med tariff. Hotellet ligger lokalisert 1001 m.o.h. på Golsfjellet mellom Hallingdal, Valdres og Hemsedal.

Hotellet drives i dag 3 og 4 generasjon Nibstad som er aktivt deltagende i daglig drift. Storefjell tror på at de beste medarbeiderne gir de beste gjesteopplevelsen. Smil og gjestfrihet er viktige nøkkelord for driften.

Lønn: Etter avtale.

Søknad sendes til andreas@storefjell.no innen 1 juli. Ring gjerne for spørsmål på tlf. 95911328.

Link til film: https://www.dropbox.com/s/0q5fcwzg4lidr5e/Storefjell_Kortversjon.mp4?dl=0