FOLK FØRST: «Du er en av våre aller viktigste ansettelser.»

Alle våre ansettelser er våre viktigste ansettelser. Derfor er vi stolte av å kunne si at vi har et spesielt hyggelig og dyktig team. Vi håper du vil være en del teamet vårt, og gjøres oss enda bedre.

OM MANO PIZZA – VISJON OG OM PIZZAEN

«We are the pizza pioneers. We are a company of pioneers and rebels. It is our job to make the World a better place by serving “last meal” pizzas and friendliness»

«MANO» betyr «hånd» og pizza er håndverk. Derfor lager vi pizzaen for hånd på tradisjonelt napolitansk vis. Deigen hviler i over ett døgn før den strekkes ut for hånd. Kombinert med vår egen pizzasaus av Toscanatomater, gir den lette og luftige deigen det vi synes er den perfekte pizza. Vi topper pizzaen med kun de beste råvarer.

Pizzaen vår serveres «al metro» – som betyr i (og på) meter(s)vis. Hos MANO bestiller du fra en 0,25m pizza til så mange meter som du vil. Vi har, som trolig eneste i verden, en 1m lang pizzaeske – som forøvrig er nominert til verdens beste «food & retail pakning» i 2019.

MANO er folkene, pizzaen – og ikke minst er MANO kundene våre. Vi er utrolig takknemlige for at kundene synes å elske pizzaen og konseptet vårt. Vi har en vektet score på over 4,9 av 5 – et resultat vi er utrolig stolte av, og som vi jobber hver dag for å øke ytterligere. Kvalitet på mat, og kvalitet på service.

VI SER ETTER «CHEF HOS MANO», DU SOM VIL LITT LENGRE

Som MANO ansatt må du ville litt mer. Du må ønske å spille dine kolleger bedre. Du må motiveres av å servere verdens beste pizza, hver gang. Alle i vårt team har «yes, of course» holdning.

Som «Chef» vil dine primære arbeidsoppgaver vil være å være «sjef på kjøkkenet» når du er der, og lede deltidsansatte på jobb.

Du vil bli gitt tillit, og det forventes at du tar ansvar og viser initiativ. Dette gir deg også mulighet til å vokse med selskapet i årene som kommer. Vårt mål for deg som ansatt er at du lærer av de aller beste for å få den nødvendige verktøykassen for å starte som executive chef på en ny restaurant, eller som leder; hvis du vil.

KVALIFIKASJONER

 • Du må først og fremst ha lyst til å jobbe med oss;
 • du er sosial og liker å jobbe med mennesker;
 • du er renslig og opptatt av hygiene;
 • du er organisert og holder kjøkkenet ryddig og effektivt;
 • du blir motivert av fornøyde kunder;
 • du trives i en hektisk og levende arbeidshverdag;
 • du kjennetegnes ved at du er ansvarsfull, løsningsorientert, effektiv, kvalitetsbevisst og en lagspiller.

VI TILBYR DEG

 • et arbeidsmiljø bestående av særdeles dyktige og inspirerende mennesker;
 • å bli en del av en nysatsning, og være med å påvirke hva MANO er og blir;
 • et miljø og et utviklingsprogram skreddersydd for dine evner og ambisjoner – hvor vi ikke ønsker å sette grenser;
 • mulighet for å starte din egen restaurant, eller gå inn som executive chef/ daglig leder på vår første eller neste restaurant når du og vi er klare.

Mennesker først. Vi bryr oss om mennesker; mer enn noe annet. Du er en av våre aller viktigste ansettelser.

BLI MED PÅ LAGET

CV og søknad sendes til: Stian@nansenco.no

Ved spørsmål, ta kontakt med daglig leder, Stian: [M] 40553018