FOLK FØRST: «Du er en av våre aller viktigste ansettelser.»

Alle våre ansettelser er våre viktigste ansettelser. Derfor er vi stolte av å kunne si at vi har et spesielt hyggelig og dyktig lag. Vi håper du vil være en del av MANO og gjøre oss til et enda bedre lag.

OM MANO PIZZA

Mano betyr «hånd» og pizza er håndverk. Derfor lager vi pizzaen for hånd på tradisjonelt napolitansk vis. Deigen hviler i over ett døgn før den strekkes ut for hånd. Kombinert med vår egen pizzasaus av Toscanatomater, gir den lette og luftige deigen det vi synes er den perfekte pizza. Vi topper pizzaen med kun de beste råvarer.

MANO er folkene, pizzaen – og ikke minst er MANO kundene våre. Vi er utrolig takknemlige for at kundene synes å elske pizzaen og konseptet vårt. Vi har klart å opprettholde 5,0 av 5,0. Kvalitet på mat, og kvalitet på service.

Vi leter nå etter SERVITØRER – deltid / heltid

I stillingen som servitør vektlegger vi «yes, of course holdning», salgsfokus, ordentlighet og evne til å samarbeide. Vi har lyst å jobbe med deg som liker å lære, trives under høyt tempo, har sans for detaljer, liker å ha det gøy og selge det vi synes er Norges beste pizza, og eneste av sitt slag.

Som SERVITØR er du ansvarlig kundene våre. Vi tenker derfor at du må være en person som bryr deg om kundene dine/våre – sikre at de er så fornøyde som mulig.

Du vil bli gitt tillit, og det forventes at du tar ansvar og viser initiativ. Dette gir deg også mulighet til å vokse med selskapet – hvis du vil.

KVALIFIKASJONER

•    Du er sosial og liker å jobbe med mennesker;

•    Du blir motivert av fornøyde kunder;

•    Du trives i en hektisk og levende arbeidshverdag;

•    Du kjennetegnes ved at du er ansvarsfull, løsningsorientert, effektiv, kvalitetsbevisst og en lagspiller.

•    Du har erfaring fra salg eller restaurantbransjen.

VI TILBYR DEG

•    Et arbeidsmiljø bestående av særdeles dyktige og inspirerende mennesker;

•    Å bli en del av en nysatsning, og være med å påvirke hva Mano er og blir;

•    Gitt videre ambisjoner hos oss: et utviklingsprogram skreddersydd for dine evner og ambisjoner – hvor vi ikke ønsker å sette grenser.

Nok en gang… «Mennesker først». Vi bryr oss om mennesker; mer enn noe annet. Derfor liker vi å tro at vi har det beste laget.

Bli med på laget. 

CV og søknad sendes til: Stian@nansenco.no

Ved spørsmål, ta kontakt med daglig leder, Stian: [M] 40553018