Har du lyst til å jobbe i den mest kreative og stadig voksende hotellkjeden i Nord-Europa? Er du en person som liker utfordringer og strever etter noe unikt? Nordic Choice Hotels har jobbet for innovasjon i hotellbransjen i mange år. Vi har tro på at talent kan komme fra hvor som helst. Vi er aldri gjennomsnittlig – er du?

I April 2016 åpnet Quality Hotel Pond, et friskt pust på Forus som er et spennende område nær både Stavanger og Sola flyplass. Hotellet er et komplett fullservicehotell med konferanseanlegg. Med våre 184 rom, åtte konferanselokaler og kapasitet til mer enn 400 personer kan vi tilby alt fra mindre møter til store konferanser, bankettmiddager og eventer. Hotellet vil ha også ha bar, lunsj og a la carte restaurant.

Som Stage Crew vil du jobbe i en eller flere av hotellets områder. Disse områdene er frokost,resepsjon, restaurant, bar, kurs og konferanse. Det vil være perioder hvor det koker litt ekstra og her er det viktig at du er en person som håndterer stress og multitasking godt. Som Stage Crew er du på scenen hver dag for å gi ekstraordinære gjesteopplevelser og du oser av energi mot og begeistring. Du er genuint opptatt av service, tar egne initiativ og er profesjonell og personlig i møte med gjester og kollegaer. Stillingen innebærer skiftarbeid i ukedager, da hotellet er stengt i helger, helligdager og ferier.

Søkere må beherske et skandinavisk språk både muntlig og skriftlig.

Vi er ute etter flere ansatte i stillinger helt fra ekstrahjelper til helt opp til 80%. Skriv litt om deg selv og hvor mye du ønsker å jobbe.

Alle søknader må sendes til arja.fladager@choice.no

Søknadsfrist: Så snart som mulig.