Expedia søker deg som vil lære mer, yte mye og få enda mer igjen!

Arbeidsgiver

Expedia Group / Egencia Norge

Stillingstittel

Associate Market Manager

Frist

Snarest

Varighet

Fast

Hovedoppgavene til Associate Market Manager er å registrere, utvikle og opprettholde en høykvalitets portefølje av hoteller og reiseprodukter. Innholdet, som kommer fra et avgrenset området, skal være relevant, attraktivt og konkurransedyktig for Expedia Groups raskt voksende verdensomspennende kundebase.

 

Videre skal Associate Market Manager også kontinuerlig samarbeide med Expedia Groups hotellpartnere for å maksimere deres potensiale i markedsplassen til Expedia Group ved å utnytte Expedia Groups unike dataanalyser, markedsføring, distribusjonsnettverk og verktøy for inntektadministrasjon.

 

Denne rollen er selve kjernen i Market Management-teamet. Teamet sørger for at Expedia Groups varemerkekunder alltid finner de mest passende overnattingsstedene til sine drømmereiser, uansett hvor de ønsker å dra. I tillegg har de ansvar for at hotellpartnerne imøtekommer et bredt spekter av kundeetterspørsler fra Expedia Groups reisende året rundt på en effektiv måte.

 

Arbeidsoppgaver

Utvikle og opprettholde gode forhold til hotellpartnerne ved å tilby dem relevant data og rådgivning av høy kvalitet (råd om inntektadministrasjon og muligheter for markedsføring), utvikle en portefølje bestående av lokale hotellpartnere ved å introdusere potensielle partnere til Expedia Groups markedsplass og hjelpe dem med innfasingen. Sikre at partnernes produkter (innhold, priser og tilgjengelighet) hele tiden optimaliseres på Expedia Groups nettsteder, slik at kundekonverteringen kan maksimaliseres, samt sikre flere priser og økt tilgjengelighet i perioder med høy etterspørsel for å møte kundenes behov.

Lage ulike tilbud, i tråd med ledelsens retningslinjer, for å optimalisere merkevarenes produktpresentasjon og markedsføring.

Promotere og hjelpe hotellpartnere med å utnytte Expedias Groups tilbud innen:

Unik markedsinformasjon (partnerrapporter, data om konkurrenter, prestasjonsdrivere), verktøy for inntektsadministrasjon (tilbud, pakkeløsninger, avgrensede tilbud, mobil), muligheter for markedsføring og produktpresentasjoner, muligheter for spesialiserte merkevarer (for eksempel Egencia, Hotwire, Media Solutions, selvbetjente verktøy (Expedia Group Partner Central)

 

Kvalifikasjoner

Bachelorgrad eller tilsvarende

1–2 års erfaring fra hotell eller reiselivsbransjen er ønskelig. Annen kompetanse fra salg, el. kan kompensere for dette.

 

Vi tror i tillegg at du er:

Resultatorientert, har gode påvirkningsevner, er løsningsorientert, idérik, empatisk og samarbeidsvillig, Tidligere erfaring med å håndtere utfordrende situasjoner er en fordel og vi ønsker at du skal være en tydelig og trygg formidler av budskapet vårt.

Vi har nulltoleranse for diskriminering på alle plan og vi forventer at du har det samme.

Du vil møte mange ulike mennesker gjennom arbeidet ditt og evnen til å tilpasse både budskap og karakter etter kunden er viktig.

Vårt interne arbeidsspråk er engelsk, men du må beherske norsk flytende for kommunikasjon med partnere. Dette gjelder både muntlig og skriftlig.

Oppstart

Stillingen er ledig og klar for tiltredelse.

Om arbeidsgiveren

Vi i Expedia Group vet at vi bare kan lykkes dersom våre ansatte lykkes. Vi her hele verdens reiseplattform. Våre ansatte er bransjens mest kunnskapsrike, lidenskapelige og kreative mennesker. Varemerkene våre er innforstått med at reise kan bryte ned barrierer og forbedre folks liv. Dette ansvaret inspirerer oss til å skape en arbeidsplass der eksepsjonelle mennesker ønsker å gjøre en fantastisk jobb og har tilgang til de verktøyene dette krever.

Vi i Expedia Group jobber som ett team, uavhengig av om vi jobber med kundeservice, markedsføring eller samarbeid med hotellene våre. Vi har alle det samme målet, nemlig å gjøre verden litt mindre. Vi streber alltid etter å bli bedre, men setter våre kunders behov først. Vi er ydmyke og optimistiske, og respekterer både store og små ideer. Vi verdsetter mangfold og ulikheter. Vi er en global aktør, men vi er også jordnære, slik at vi kan handle raskt og enkelt. Teamene våre har også mulighet til å gi noe tilbake til nærmiljøene sine gjennom Expedia Cares, som er vårt program for sosialt ansvar.

Dersom du er interessert i å utgjøre en forskjell for et av verdens mest populære forbrukervaremerker og jobbe i den dynamiske reiselivsbransjen, er dette jobben for deg.

Våre varemerker omfatter blant annet: Expedia®, Hotels.com™, Expedia® Partner Solutions, Egencia®, trivago®, HomeAway®, Orbitz®, Travelocity®, Wotif®, lastminute.com.au®, ebookers®, CheapTickets®, Hotwire®, Classic Vacations®, Expedia® Media Solutions, CarRentals.com™, Expedia Local Expert®, Expedia® CruiseShipCenters®, SilverRail Technologies, Inc., ALICE og Traveldoo®.


Mangfoldserklæring

Expedia Group er opptatt av å skape et inkluderende arbeidsmiljø med en mangfoldig arbeidsstokk. Alle kvalifiserte søkere vil bli vurdert uansett etnisitet, religion, kjønn, seksuell legning, nasjonal opprinnelse, funksjonsevne eller alder.

 Se også:

FINN-kode152891730