SKEIDAR Tvedtsenteret søker etter servicekoordinator i ca 35% stilling.

Du vil være vår «1.linje», som er den som tar imot kundehenvendelser både på telefon og på e-post, og bidrar til at alle kunder får en god handleopplevelse hos oss. Arbeidsoppgavene vil være kundemottak, salg, telefoner, mailhenvendelser, kasse, reklamasjoner, oppfølging av salgsordre, varepåfyll mm.

Personlige egenskaper vektlegges, og det forventes at du har en utpreget serviceholdning, og er genuint opptatt av å skape gode kunde-opplevelser. Videre er du strukturert, engasjert og kan identifisere deg med våre verdier: Hjelpsom! Proff! og På!

Arbeidstid vil være 2-3 ettermiddager/kvelder pr uke (kl 16-20), samt annenhver lørdag. Send en kortfattet søknad + CV til varehussjef Cecilie Hektoen, cecilie.hektoen@skeidar.no For spørsmål til stillingen, er du velkommen til å sende en e-post eller ringe på tlf: 91707174

SØKNADSFRIST: 22.september