1 Aktivitetsguide/servitør

Om stillingen: Fra 1.2.2020 søker vi en person med hovedoppgavene guiding av lavterskel aktiviteter/ servering. Jobben innebærer både guiding av våre vinterturer på truger, til fots og på ski, men også en god del servering og organisering av spisesalen. Den som ansettes vil ha store muligheter til å utvikle seg selv og vår bedrift i tett samarbeid med André Sundero, eier og kjøkkensjef og Karola Wenzel, eier og ølsommelier.

2 Kokk

Om stillingen: Fra 1.2.2020 søker vi en kokk inn i vårt team av tre skandinaviske kokker med høy ambisjon på bærekraftig og nordisk mat. Den som ansettes vil ha store muligheter til å utvikle seg selv og vår bedrift i tett samarbeid med André Sundero, eier og kjøkkensjef og Karola Wenzel, eier og ølsommelier. 

Om bedriften: Hindsæter er et historisk, lite tømmerhotell fra 1898 midt i naturen i Jotunheimen, langs Nasjonal Turistvei Valdresflya, 900 meter over havet. Vår matfilosofi bygger på det nye nordiske kjøkkenet. Bærekraft og lokale råvarer fra ca. 20 forskjellige lokale leverandører står i fokus, men spesiellt reinsdyr fra det lokale tamreinselskapet. Vi har egen vin- og ølkjeller med smaksrom og mer enn 60 forskjellige norskproduserte øl. Det er bygd opp stabbur, eldhus og røykeovn ute på tunet der vi tilbereder noe av maten og eksperimenterer med gamle og nye måter å tilberede mat på. Vi har de siste årene opplevd en stor økning i antall gjester, våre måltidsopplevelser blir satt stor pris på og vi regnes som et av Fjellnorges beste spisesteder. Dette vil vi bygge videre på, vi vil fortsette å gjøre om tradisjon til innovasjon og gi gjesten en måltidsopplevelse i tråd med vår logo «Et møte med Jotunheimen».

Mer informasjon om bedriften på hindseter.no, @hindseter_hotell, facebook.com/hindseter. Søknad eller spørsmål sendes tilpost@hindseter.no. Søknadsfrist 31.10. Søknader blir behandlet fortløpende, ikke vent på fristen med å sende!