Ydalir Hotel ved UiS søker nå etter tre renholdere til vår nye
housekeeping-avdeling!
Vi har etter ett og et halvt års drift bestemt oss for å insource renholdsavdelingen slik at dette blir en del av hotellet og dermed leter vi etter 3 personer som skal være med å sørge for at vi opprettholder byens reneste hotell. Ønsker du å være en del av det stilige boutique hotellet ved Campus Ullandhaug som har blitt omtalt som et av de beste og reneste hotellene i regionen? Har du lidenskap for service og gode gjesteopplevelser? Da er du kanskje den rette for oss! Vi søker nå etter tre personer til å drive vår housekeeping-avdeling. Les mer om stillingene nedenfor.

Vi ser etter renholdere med utpreget serviceholdning som er villig til å gi det lille ekstra for våre gjester. Høres dette ut som noe for deg har du nå muligheten til å være en del av et helt nytt hotellkonsept i Norge.

Vi er et boutique hotell som driftes av 14 fantastiske personligheter og sammen ønsker vi skape en unik og inkluderende atmosfære for både våre gjester og ansatte.
Ydalir ligger rett nedenfor universitetsområdet i Stavanger med sentral beliggenhet på campus og nærhet til et aktivt næringsområde med over 170 forskjellige virksomheter. Det unike hotellet har 59 rom av ulik størrelse, frokostsal og møterom. Hotellet åpnet i midten av mars 2018 og så langt har det gått over forventning!
Hotellet har en ambisjon om å være et lærende hotell, et sted hvor fremtidens ledere innen næringen utvikles og hvor nye konsepter og muligheter tar form.

Housekeeping, heltid og deltid.

Ydalir Hotel søker etter kvalitetsbevisste renholdere som vil være med å drive vår housekeeping- avdeling. Vi ser etter 3 personer som vil være med å spre glede til våre gjester og ansatte, og som føler eierskap i sine arbeidsoppgaver. Har du øye for detaljer, tar ansvar og er opptatt av at hotellet til enhver tid skal ha et utmerket renhold? Da leter vi etter deg! Ditt ansvarsområde vil være å rengjøre hotellrom samt hotellets fellesarealer på ukedager og annenhver helg.
Ydalir Hotel har nå 3 ledige stillinger i vår nyopprettede houseekeping-avdeling. Vi søker etter en 80% stilling og to 40 % stillinger.
Arbeidsoppgaver:
 Daglig renhold av hotellrom og leiligheter
 Renhold av hotellets fellesarealer
 Lett vedlikehold
 Kvalitetssikre og opprettholde hotellets renholdsstandard

Kvalifikasjoner:
 Relevant erfaring er ønskelig, men ikke et krav
 Utpreget serviceholdning

Personlige egenskaper:
 En positiv og utadvendt personlighet som sprer glede og engasjement
 Høy arbeidskapasitet
 Selvgående, fleksibel og løsningsorientert
 Behersker norsk og/eller engelsk

Hva vi tilbyr:
 Lønn som følger tariffavtalen
 Et inkluderende og pulserende arbeidsmiljø
 Forventet arbeidstid på dagtid og annenhver helg

Om Ydalir Hotel:
 59 rom, hvorav 12 av disse er fullt møblerte leiligheter
 Overskuddet vårt går til Universitetet i Stavanger
 Åpnet 14. mars 2018
 Hjemmeside: http://www.ydalir.no

Send din søknad og CV til kinga.danilewiz@ydalir.no Merk søknad med stillingsprosenten du
søker på. Søknadsfrist er satt til fredag 29. november og oppstart er 01.01.2020.