Vi søker daglig leder:

Vi søker en serviceinnstilt person som kan jobbe administrativ og operativt med våre reiselivstjenester. GoNorth as er en turoperatør som dekker de aller fleste behov når det gjelder gruppe-  tematurer, opplevelsesreiser, samt firma- og studieturer  i Hammerfest.

Jobben består av:

  • administrasjon og daglig drift
  • personalledelse
  • guidetjenester og utflukter
  • delta aktivt på lokale arenaer
  • avtaler og oppfølging av hurtigruten
  • organisert cruiseløp
  • ansvar for vedlikehold av utstyr
  • markedsføring
  • pakketurer til FiT, cruise og gruppesalg
  • salgsaktiviteter med hotell, operatører og andre utviklingsaktører.

Noe for deg?

For mer informasjon, ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale:

Vi tilbyr konkurransedyktig betingelser, i tillegg til verdens beste by å bo i.

Vi søker deg som:

Vi søker deg som trives i en utadrettet rolle og samtidig evner å kombinere dette med å være god på kommunikasjon og samarbeid. Du er ryddig og har gode evner i å strukturere og etablere gode rutiner.

Guide og reiselivserfaring er ekstra stas. Du har gjerne utdanning på universitets-/høyskole nivå, og det er viktig for oss er at du er trivelig å jobbe sammen med, og at du bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Du behersker norsk, engelsk og tysk skriftlig og muntlig.

Litt om oss:

GoNorth er en reiselivsaktør som tilbyr guiding, arrangementer og aktiviteter av alle slag i Hammerfest og Kvalsund. Vi retter våre produkter til både turister og lokale og tilbyr guiding på Norsk, Engelsk og Tysk. Leverer daglig opplevelser til Hurtigrutens passasjerer, samt cruiseanløp.

GoNorth er eid av Hammerfest turist med et formål om å tilrettelegge, utvikle og arrangere gode og verdifulle opplevelser for lokale, regionale, nasjonale og internasjonale gjester som besøker Hammerfest og Kvalsund kommune. Omsatte i 2018 for 3,5 millioner.

Søknadsfrist

16. februar 2020