Brenner du for reiseliv?

Har du lyst på en spennende og utfordrende jobb i Hammerfest Turist/ Visit Hammerfest? Interessen for Finnmark som reisemål er økende og vi søker deg som kan lede arbeidet med å utvikle og markedsføre spennende reisemål i samarbeid med private og offentlige aktører i Hammefest og omegn.

Vi søker deg som:

  • har relevant utdanning
  • gode samarbeidsegenskaper
  • er forretnings- og markedsorientert
  • bygger broer og skaper gode prosjekter
  • kan utvikle, forankre og iverksette strategier
  • kan spille på lag med utviklingsmiljøer og andre aktører
  • er en naturlig lagspiller som mestrer nettverksbygging

Ekstra stas er det om du har erfaring fra reiseliv.

Arbeids- og ansvarsområder:

Som Reiselivssjef får du en sentral rolle i å lede og samordne arbeidet med å gjøre Hammerfest og omegn mere kjent, gjennom spennende og attraktive reisemålsdestinasjoner i inn – og utland. Som Reiselivssjef kombinerer du kommersiell og økonomisk forståelse med nettverksbygging. Stillingen er sentral i oppbyggingen av Hammerfest som en attraktiv destinasjon. Du trives i en hverdag med varierte oppgaver og tett samarbeid med kommuner, medlemmer og andre sentrale aktører i Nord-Norge. Sentralt i stillingen ligger ansvaret med å bidra til utvikling og markedsføring.

For mer informasjon kontakt:

Vi tilbyr konkurransedyktig betingelser, i tillegg til verdens
beste by å bo i.

Søknadsfrist

16. februar 2020

 

Søk Stillingen via Link:

https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/181344/reiselivssjef