Vi søker en ny restaurantansvarlig til Trattoria Testa Rossa på Amfi Madla så snart som mulig. Det er en fulltidsstilling og du er i stor grad selv med å bestemme vaktplan og om du ønsker å jobbe dag eller kveld, våre åpningstider følger Amfi Madlas åpningstider som er man-fre 10-20, lør 10-18.

Restaurantansvarlig jobber daglig aktivt i restauranten og har det overornede ansvar for personal. Vi ser gjerne for oss at du er i begynnelsen av din karriere og ønsker en mulighet til å få en spennende lederstilling, du vil få god hjelp av både kjøkkensjef og driftsleder for våre kjøpesenterkonsepter.

Vi søker en sprudlende person med engasjement og interesse for å yte service. Du må være serviceinnstilt og opptatt av å få alle våre gjester til å føle seg som hjemme. Du må også være flink med mennesker og opptatt av at medarbeiderne skal trives og yte godt.

Krav til kompetanse:

  • Må snakke norsk
  • Ønsket kompetanse
  • Førerkort klasse B
  • Personlige egenskaper
  • Serviceinnstilt
  • Teamskapende
  • Samarbeidsevne
  • God orden
  • Effektiv
  • Fleksibel

 

Søknadsfrist: 23.02.2020

Send søknad til: eva@herlige-stavanger.no

Om stillingen

Stillingstittel: Avdelingssjef (restaurant)

Sted: Madlakrossen 7, 4042 Hafrsfjord

Ansettelsesform: Fast

Arbeidsdager: Ukedager Lørdag

Arbeidstid: Dagtid/Kveld

Arb.tidsordning: Skift

Oppstart: Etter avtale

Kontaktperson for stillingen

Kontaktperson: Eva Thomsen

Epost: eva@herlige-stavanger.no

 

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Trattoria Testa Rossa

Adresse: Skagenkaien 9, 4006 Stavanger

Hjemmeside: https://www.testarossa.no

 

Trattoria og pizzeria Testa Rossa er en italiensk inspirertrestaurantlokalisert på Amfi Madla. Vi har sandwicher, salater, pasta-retter og ikke minst pizza på menyen. Alt er hjemmelaget av de beste råvarene. Vår roma style pizza er laget på surdeig som er gjæret i 1 til 2 dager, og stekes i vår vedfyrte pizzaovn Importert fra Modena i Italia.