En av våre fast ansatte søker nye utfordringer og vi har derfor en ledig 100 % fast stilling som resepsjonist på Haukeliseter fjellstue. Som resepsjonist er du fjellstuens ansikt utad og informasjonskilde. Du tar imot gjester, gir turforslag, svarer på telefoner og epost. Du involveres også i gruppebookinger, og er en sentral del av informasjonsflyten på huset. For rette vedkommende kan det være aktuelt å være turleder for enkelte arrangement, dersom ønskelig.

Som resepsjonist er det viktig at du er vennlig, serviceinnstilt, fleksibel, løsningsorientert, kan jobbe under høyt arbeidstempo og at du har gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter. Du må ha gode dataferdigheter, kunne mestre norsk og engelsk, muntlig og skriftlig. Arbeidstiden vil være på dagtid, kveld og helg, samt ferier og høytider da fjellstuen er åpen hver dag året rundt.

På Haukeliseter bor personalet sammen i eget bygg, med flere fellesarealer som kjøkken, stue, TV-stue, treningsrom og vaskerom. De fleste av rommene har egne bad, og i perioder deler man rom to og to, her opererer vi etter «først inn-prinsippet».

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra tilsvarende arbeid.
  • Kjennskap til HotSoft (bookingsystem) eller annet bookingsystem for hoteller.
  • Relevant utdanning (f.eks. service, friluftsliv e.l.)
  • Gode datakunnskaper, bl.a. Microsoft Office
  • Friluftslivinteressert

Ønskede personlige egenskaper:

  • Serviceinnstilt, blid, hyggelig og glimt i øyet
  • Strukturert, fleksibel og selvgående
  • Kunne jobbe godt under høyt arbeidspress

Lønn: Etter avtale

Tiltredelse: Etter avtale

Søknadsfrist: 1. september – alle søknader vurderes fortløpende.

Søknad og CV sendes: på e-post til soknad@haukeliseter.no, merk søknaden med «Resepsjonist». 

Spørsmål: ring resepsjonen på telefon +47 3506 2777 og spør etter Dagmara K. Wieczysta