Har du lyst til å jobbe i den mest kreative og stadig voksende hotellkjeden i Nord-Europa? Er du en person som liker utfordringer og strever etter noe unikt? Nordic Choice Hotels har jobbet for innovasjon i hotellbransjen i mange år. Vi har tro på at talent kan komme fra hvor som helst. Vi er aldri gjennomsnittlig – er du?

Vi søker deg som har masse Energi, Mot og Begeistring, og som ønsker å yte service i flere ledd. Du er allsidig, og liker en hverdag med nye utfordringer og muligheter.

Stillingen passer til studenter, som ønsker å jobbe ekstra helger og kvelder. Relevant erfaring er en fordel.

Det er en grunn til at det er akkurat du som ønsker å jobbe i Nordic Choice Hotels. Du ser muligheter på våre 100 destinasjoner. Du tror du vil passe inn i vårt mangfold blant 13.000 ansatte. Du er spent på våre fantastiske hotellkjeder og du har energi, mot og begeistring så det holder. Vil du vite mer om oss? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknad og spørsmål sendes til hilde.saebjornsen@choice.no.

Søknadsfrist snarest