Vi har de siste årene opplevd en stor økning i antall gjester, våre måltidsopplevelser blir satt stor pris på og vi regnes som et av Fjellnorges beste spisesteder. Dette vil vi bygge videre på, vi vil fortsette å gjøre om tradisjon til innovasjon og vi trenger med oss dyktige folk.

Fra 1.2.2021 til 31.10.2021 søker vi:

1. en kokk, som får lov til å bruke eldhus, stabbur og røykeriet ute på tunet for å servere enkle retter med gode smaker og som liker å formidle historien bak maten til inntil 40 gjester. Engagjementet kan gå over i en fast jobb etter perioden.

2. en servitør, som liker å servere god mat og god norsk drikke til maten. På Hindsæter kan en velge mellom mange type norske håndverksøl, norske sidere og italienske viner.

3. en renholder, som bl.a. hjelper oss med å stelle våre nye Sæter Suiter for gjestene

Søknader til post@hindseter.no