Vil du være med å utvikle boutique hotell med gourmet restaurant i Nord Europas høyestliggende bebodde fjellbygd, Skåbu?

I 2019 åpnet dørene til Skåbu fjellhotell i sentrum av vakre Skåbu – på trappene til Jotunheimen. Hotellet er pusset opp med blikk for detaljer og kjærlighet til historie og natur. Hotellet har 17 enheter fordelt på dobbeltrom og leiligheter, samt peisestue og en god restaurant.

Vi har et velfungerende kjøkken som vektlegger mest mulig bruk av lokale råvarer og måltidsopplevelser. I fjellrestauranten kan man nyte både hjemmelagde elgburgere og «fine dining».

Vi har hatt operativ hotelldrift i 2-3 år, og dannet en solid plattform med et godt omdømme i markedet. Nå trenger vi deg med hotellfaglig kompetanse som vil være med å strømlinje forme all hotelldrift som ikke omhandler kjøkken.

Ditt ansvars område:

  • Booking hotell og restaurant samt resepsjonstjenester
  • Personalansvar for ekstrahjelper og sesongarbeidere innen servering, housekeeping og restaurant.
  • Sparringspartner til videreutvikling av konsept, reiselivs- og opplevelsesprodukter
  • Salg og mersalg
  • En del av ledergruppen

Hva vi forventer av deg:

Du er ansvarsfull med god struktur og systematikk. Godt humør og tydelig service og kvalitetsfokus. Du tar initiativ og er kreativ.

Du har god digital kunnskap innen hotellfaglige systemer og verktøy, samt kjennskap til digital kommunikasjon.

Trives i en travel hverdag med høy arbeidskapasitet, er tilpasningsdyktig med gode samarbeidsevner. Du er løsningsorientert og handlekraftig.

Gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig. Meget gode engelsk kunnskaper muntlig og skriftlig. Andre fremmedspråk er et pluss.

Du trives i små forhold nær fjell og natur.

Hva du kan forvente av oss:

Du får være med å utvikle et produkt med stor betydning for både gjester og lokalsamfunn.

Hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Stor handlefrihet og ansvar. Bidra til bærekraftig utvikling av produkt og reiselivet i Skåbu. Skape gylne øyeblikk med hotellets gjester, lokale og fritidsinnbyggere. Variert og meningsfull arbeidshverdag.

Du får være med å utvikle en gourmet restaurant og lokalmat konsept.

Spennende samarbeide med aktuelle aktører i bransjen, destinasjonsselskaper og arrangementer i lokalsamfunnet som bl.a. Skåbu fjellmaraton, GM maraton som er Norges 3. største hundekjøringsløp og Liv Lågå markedsdager.

Søk på stillingen:

Søknadsfrist; 18.05.2021

Stillingstype; 6 måneder med muligheter for fast ansettelse

Arbeidssted; Skåbu

Lønn etter avtale

Ta kontakt med

Jannicke Haug Doksæter

Daglig leder og eier av

Skåbu fjellhotell

Mail; jannicke@jani.no

Mobil 93245373