Vi søker nå etter nye medarbeidere! 😁

Pga økt arbeidsmengde ser vi nå etter flere bartendere og barbacks. Vi holder til i Stavanger, men har flere kunder i andre steder i Rogaland, Viken, Agder og Vestland, så noe reising vil måtte påregnes.
Vi har et mobilt barkonsept som vi reiser rundt med til lukkede selskaper, brylluper, firmafester og konserter o.l. Vi har også en del kunder innenfor HORECA som vi hjelper både på faste avtaler og sporadisk.

Vi ser etter deg som har en lidenskap for å jobbe i bar og et travelt miljø. Du må være fylt 20 år og erfaring fra bar eller bartenderskole vil være en fordel. Du må snakke norsk eller et skandinavisk språk. Opplæring vil bli gitt.

Passer perfekt som en bijobb eller ved siden av studier.
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser samt et godt arbeidsmiljø med gode kollegaer.
Arbeidsmengde er 20-40% og du må kunne jobbe minimum annenhver helg, fredag og lørdag + ekstra i travle perioder.

Søknad med CV sendes til marius@bartenderutleie.no.
Vi ser frem til å motta søknad fra deg!