Vi søker nye familiemedlemmer i serveringen til vår cafe/restaurant.

Er du på jakt etter en kjekk arbeidsplass, med gode kollegaer, innholdsrike dager – og egenutvikling med ansvar?Vel, “EG&DU Østervåg” kan i så fall være plassen du leter etter! Vi holder til midt i gågata i Stavanger sentrum.

Vi trenger deg som innehar gode personlige egenskaper, høyt servicenivå – og som brenner for god mat og drikke. Søkere må være fylt 20 år, ha god arbeidsmoral, like at det skjer noe (for det gjør det), være med å prege vårt ansikt utad. Vi trenger søkere til både dag, kveld og helge stillinger. Det vil også være behov for ekstrahjelp. Vi går inn i en travel sommer sesong og ønsker nye familiemedlemmer snarligst !

Skriv litt om deg selv, og sleng med en CV – som du sender oss på mail: tyggpaaden@egogdu.no

Du finner litt om oss på våre facebooksider: eg&du østervåg (Østervåg nr. 30)og: eg&du (Eiganesveien 1)