Sølvgarden Hotell er det nyaste innan reiselivstilbod i Setesdal, og ligg strategisk plassert midt i dalen, der vegane mellom aust og vest (Oslo – Stavanger) og nord og sør (Kristiansand – Bergen) kryssast. Restauranten er open kvar dag, og serverer ein rikhaldig meny, frå det enkle til full à la carte meny. Me legg stor vekt på mat med rot i norske mattradisjonar og kortreist mat. God mat gjer seg ikkje sjølv, det krev gode råvarer og kjærleik til faget. Sølvgarden sin restaurant har på kort tid vorte eit populært tilbod så vel blant bygdefolk som tilreisande. 

Stillingsbeskrivelse

Stillingsbeskrivelse servitør, servering av ulike måltid, Kommunisere med gjestene og yte god service slik at gjestene får innfridd sine forventningar, Være ein god selgar, presentere, anbefale og servere mat og drikke på ein fagleg korrekt måte. Tilberede varme og kalde drikker, både alkoholfrie og alkoholholdige. Rydding og oppdekking av serveringslokaler til ulike anledningar.

Krav til søker:

Interesse for faget, skandinavisk språk og tidlegare erfaring er ein fordel. 

Kort om stillingen

Bransje: Hotell/restaurant

Stillingstype: Sommerjobb

Arbeidsområde: Restaurant/vertskap

Ansvarsnivå: Ansatt

Åpent for antall stillinger: 2

Kontaktperson for stillingen

Kontaktperson:Torfinn Rysstad

Kontaktperson epost: torfinn@solvgarden.no

Kontaktperson telefon: 95428802

Søknad sendes på epost til: ikr@solvgarden.no

Frist: Snarest