
Stillingsbeskrivelse
Vi søker en tydelig, strukturert og energisk soussjef ved Strand Hotel Fevik. Vi søker deg som brenner for ditt fag, og som ønsker å utvikle et allerede godt innarbeidet konsept til nye høyder, og sammen med ditt team ha gjesten i fokus og skape magiske opplevelser for våre gjester slik at de ønsker å komme igjen og igjen! Vi ser etter deg som evner å motivere og inspirere. Du har et glødende engasjement, er faglig dyktig og er opptatt av å levere matopplevelser av høy kvalitet.
Kvalifikasjoner:
-ønskelig med god erfaring fra á la carte- og bankett servering
-fagbrev som kokk
-kreativ og nytenkende
-ledererfaring er ønskelig, men ikke et krav til søker
-Gode evner til å planlegge, organisere og delegere
-Faglig tyngde og interesse for mat.
-Ærlig, tydelig, strukturert og energisk som trives i høyt tempo.
-person som liker å lede og stimulere sine kollegaer
-Ha en positiv og fleksibel serviceinnstilling
-god økonomiforståelse
-like å ha kontakt med gjester
-opptatt av lokalmat.
Arbeidsoppgaver inkluderer blant annet:
-Kjøkkensjefens stedfortreder
-Organisering av daglig drift i kjøkkenet
-Varetelling
-Varebestilling
-Påse at timer blir fulgt opp etter timebank
-Oppfølging av lærlinger og kokker
-Utforming av nye løsninger og menyforslag
-Ansvar for IK-mat, lagerkontroll, renhold og sikkerhet i samarbeid med kjøkkensjef
-Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og med ulike avdelinger
-Kvalitetssikring
-Etterse at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges.
Vi tilbyr:
-Fast ansettelse i 100% stillling
-Forutsigbare arbeidsforhold, kombinasjon dag- kveld og helgearbeid.
-Personalansvar for kjøkken i samarbeid med kjøkkensjef
-Mulighet til å påvirke omsetnings- og resultatmål
-Mulighet til å jobbe med et av de beste mat- og reiselivsproduktene i vårt distrikt.
-Meget moderne og velutstyrt kjøkken, med gode kjøl og frysekapasitet.
Vår matfilosofi:
-Kortreist, sesongbasert mat tilberedt fra bunnen av
-Vår- og sommersesongen er det hovedvekt på selskaps- og bryllupsservering samt á la carte til hotellets lunsj og middagsgjester.
-Resten av året er det høy aktivitet med servering til kurs- og konferansegjester og selskap.
Om arbeidsgiveren
Strand Hotel Fevik har 89 gjesteværelser, og hovedsegmentet er kurs og konferanse. Årlig omsetningen på ca 45 millioner, og den fordeles ca 50/50 på losji og F&B. Om sommeren er det hovedvekt på individuelle ferie og fritidsgjester, med a la carte og selskap. Vi er landsdelens største på bryllup i sesongen mai til september hvor vi har ca 60 bryllup.
Spørsmål om stillingen
Kontaktperson: Sondre Carlsen
Stillingstittel: Kjøkkensjef
Mail: sondre@strandhotelfevik.no