Stillingsbeskrivelse

Vi søker en tydelig, strukturert og energisk soussjef ved Strand Hotel Fevik. Vi søker deg som brenner for ditt fag, og som ønsker å utvikle et allerede godt innarbeidet konsept til nye høyder, og sammen med ditt team ha gjesten i fokus og skape magiske opplevelser for våre gjester slik at de ønsker å komme igjen og igjen! Vi ser etter deg som evner å motivere og inspirere. Du har et glødende engasjement, er faglig dyktig og er opptatt av å levere matopplevelser av høy kvalitet.

Kvalifikasjoner:

-ønskelig med god erfaring fra á la carte- og bankett servering

-fagbrev som kokk

-kreativ og nytenkende

-ledererfaring er ønskelig, men ikke et krav til søker

-Gode evner til å planlegge, organisere og delegere

-Faglig tyngde og interesse for mat.

-Ærlig, tydelig, strukturert og energisk som trives i høyt tempo.

-person som liker å lede og stimulere sine kollegaer

-Ha en positiv og fleksibel serviceinnstilling

-god økonomiforståelse

-like å ha kontakt med gjester

-opptatt av lokalmat.

Arbeidsoppgaver inkluderer blant annet:

-Kjøkkensjefens stedfortreder

-Organisering av daglig drift i kjøkkenet

-Varetelling

-Varebestilling

-Påse at timer blir fulgt opp etter timebank

-Oppfølging av lærlinger og kokker

-Utforming av nye løsninger og menyforslag

-Ansvar for IK-mat, lagerkontroll, renhold og sikkerhet i samarbeid med kjøkkensjef

-Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og med ulike avdelinger

-Kvalitetssikring

-Etterse at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges.

Vi tilbyr:

-Fast ansettelse i 100% stillling

-Forutsigbare arbeidsforhold, kombinasjon dag- kveld og helgearbeid.

-Personalansvar for kjøkken i samarbeid med kjøkkensjef

-Mulighet til å påvirke omsetnings- og resultatmål

-Mulighet til å jobbe med et av de beste mat- og reiselivsproduktene i vårt distrikt.

-Meget moderne og velutstyrt kjøkken, med gode kjøl og frysekapasitet.

Vår matfilosofi:

-Kortreist, sesongbasert mat tilberedt fra bunnen av

-Vår- og sommersesongen er det hovedvekt på selskaps- og bryllupsservering samt á la carte til hotellets lunsj og middagsgjester.

-Resten av året er det høy aktivitet med servering til kurs- og konferansegjester og selskap.

Om arbeidsgiveren

Strand Hotel Fevik har 89 gjesteværelser, og hovedsegmentet er kurs og konferanse. Årlig omsetningen på ca 45 millioner, og den fordeles ca 50/50 på losji og F&B. Om sommeren er det hovedvekt på individuelle ferie og fritidsgjester, med a la carte og selskap. Vi er landsdelens største på bryllup i sesongen mai til september hvor vi har ca 60 bryllup.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Sondre Carlsen

Stillingstittel: Kjøkkensjef

Mail: sondre@strandhotelfevik.no