Vi søker etter en dyktig kokk i en 20% stilling

Vi søker etter en selvstendig kokk som kan jobbe annen hver helg  med servering av frokost. Også Lunsj og kveldsmat ved behov og ekstra ellers. Som ansatt på Thon Hotel Sandnes jobber vi som et team med viktighet med god gjestekontakt da vi er mye ute i restaurant. 


Ansvarsområder/arbeidsoppgaver: 

  • Frokost og kveldsmat
  • IK mat
  • Mep
  • Generell gjestebehandling
  • God varehåndtering
  • Klargjøre våre lokaler før og etter service

Hva vi forventer av deg:

Du er omgjengelig, løsningsorientert og fleksibel. Du har gode kommunikasjonsevner, og er ansvarsfull og beslutningsdyktig. Du har også fagbrev og erfaring fra lignende stilling. Erfaring kan kompensere for manglende fagbrev. I tillegg har du en utpreget ”det skulle bare mangle” – holdning!

Hva du kan forvente av oss:

Dette er en spennende og utfordrende stilling, i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Vi tilbyr en stilling i en av Norges ledende hotellkjeder, med gode karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt. I Thon Hotels har vi fokus på intern rekruttering, og det finnes masse muligheter for deg som ønsker en karriere innen hotellbransjen. Videreutvikling av våre medarbeidere er også viktig for oss. I Thon Hotels får du muligheten til videreutvikling gjennom opplæring og kurs på flere nivåer.

Thon Hotel Sandnes er en del av Kronen Hotels.

Send cv og søknad til Sandnes@olavthon.no eller kom innom hotellet.

Søknadsfrist 21 februar 2020