Vi søker servitører, bartenders og kjøkkenassistenter til Storefjell Resort Hotel på Golsfjellet, Norge.Storefjell, grunnlagt 1930, eies og drives av familien Nibstad og er i dag et av Norges største fjellhotell. Vi tilbyr et godt og organisert arbeidsmiljø. Se bilder og film under.


💰fra 176,- NOK p.time+tillegg.

🏠 Vi tilbyr møblerte leiligheter ved Gol togstasjon.

 🚌 Fri transport med buss til jobb.

 👀 Ulike samlinger og turer for de ansatte gjennom året. Gratis heiskort, ski- og sykkelutleie i Storefjell Alpinsenter. Fri inngang til Storefjell Bad. Rabatt på overnatting for venner og familie som vil komme på besøk

🛬 2,5t fra Oslo med bil eller tog.

Start: August, september, oktober. 
Vi søker glade og energiske mennesker som kan bidra til hyggelige opplevelser for våre gjester og sine kollegaer. Du må like å jobbe med mennesker og være fylt 18 år. Erfaring og kørekort for bil er et pluss!
Hjertelig velkommen til fjells! 

CV, søknad og spørsmål?
simen@storefjell.no