Villa22 er en trattoria lokalisert på solsiden i Vågen i Stavanger. Vi åpnet i 2016 og er blitt en av byens aller travleste og mest populære restauranter, og trenger nå enda flere hovmestere og servitører. Restauranten vår går over to etasjer, i tillegg til ute, samt selskapslokale, og i tillegg har vi baren vår, Bar Negroni. Menyen vår er italiensk inspirert og består av alt fra antipasti og fersk pasta til napolitansk pizza fra vedfyrt steinovn. 

Våre medarbeidere må være positive, energiske og kunne engelsk. Kan du smile og by på deg selv samtidig som du er effektiv, vil du passe godt inn hos oss. Villa22 er en gøy og sosial arbeidsplass, og en jobb hos oss passer godt med å kombinere med studier, så bare sleng over en søknad med en gang til vår daglige leder, Kristin, kristin.folkestad@villa22.no

Villa22 Trattoria & Bar

www.villa22.no