Vi søker nye medlemmer til Bøker og Børst familien, fortrinnsvis med relevant erfaring som barista, bartender og / eller servitør. Kunnskap om håndverksøl og naturvin er en fordel, men intet krav.

Du må kunne jobbe både selvstendig og på lag med dine kollegaer i ett godt arbeidsmiljø med til tider hektiske perioder. Du må være minst 20 år og må kunne beherske norsk og engelsk muntlig.

Vi er en lokal, uavhengig og likandes bedrift som ligger i Øvre Holmegate («Fargegaten») i Stavanger. Vi holder åpent 10:00 -02:00 hele uken, året rundt og er på utkikk etter en eller flere nye medarbeidere som har mulighet til å jobbe både ukedager og helger. Kveldsarbeid må påberegnes, men med vår lange åpningstid har vi vakter å tilby både morgen, ettermiddag og kveld.

Vi har som mål å drive mest mulig bærekraftig og er opptatt av å bruke lokale produsenter og leverandører samt å kunne tilby flest mulig økologiske varer. 

På Bøker og Børst starter dagen gjerne med baristakaffe, hjemmelagde kaker, påsmurte croissanter og lokalprodusert juice, før vi gradvis glir over i håndverksøl- og naturvin-modus.

Vi er også opptatt av kultur og i normale tider arrangerer vi alt fra konserter til boklanseringer og vinyl-DJ kvelder. Hyllene våre er fulle av brukte bøker til salgs i tillegg til nye bøker fra vårt eget forlag og bøker fra Karl Ove Knausgårds forlag Pelikan. Vi har også flere hyllemeter med spill for utlån til våre gjester.

Send søknad med CV til bokerogborst@gmail.com

Tiltredelse: snarest