Restaurant Bevaremegvel er en franskinspirert restaurant lokalisert i Skagen i Stavanger sentrum. Vi har både småretter og a la carte meny, bar og et rikholdig vinkart. Restauranten har åpent både til lunsj og kveld, hverdager og helg, og søker nå flere medarbeidere. Nå som restriksjonene har lettet strømmer det til med gjester og vi trenger derfor å forsterke laget med både restaurantsjef, hovmestere og servitører, både heltid og deltid, noe som passer godt som en ekstrajobb ved siden av studier.


Vi søker serviceinnstilte, smilende og energiske medarbeidere, som ser gjestene og har god
arbeidsmoral. Du bør være over 20 år, og aller helst snakke et av våre skandinaviske språk, eller i hvert fall engelsk. Vi kan tilby en aktiv og sosial arbeidsplass, med gode muligheter for videre utvikling.

Send søknad og cv til marie@restaurantbevaremegvel.no

Restaurant Bevaremegvel
www.restaurantbevaremegvel.no