Arbeidsgiver: Hurtigruten Norway
Stillingstittel: Kokk – sesong 2022
Frist: 10.03.2022
Ansettelsesform: Sommer/Sesong
Er du kokk og ønsker å jobbe med kortreist mat?
I 130 år har vi jobbet for å gi gjestene våre uforglemmelige opplevelser og tilby de vi jobber sammen med et spennende og givende arbeidsmiljø.
Fokus på kortreist
Satsingen på lokalmat gjennomsyrer hele flåten vår. Vi samarbeider med lokale leverandører langs hele kysten slik at du skal få servert så kortreist og smakfull mat som mulig!
Som Kokk vil du ha ansvar for:
- Produksjon og bearbeidelse av kald og varm mat
- I samarbeid med Ass. Kjøkkensjef følge gjeldende menyer, men allikevel være en pådriver for utvikling av retter, menyer og anretning iht. Hurtigrutens verdifundament “Norway`s Coastal Kitchen”
- Renhold i henhold til gjeldende renholdsplaner
- Informere overordnede om avvik, slik at dette kan videre behandles av ansvarlige
- Medansvarlig for at skipets drifts- og sikkerhetsstyringssystemer, herunder påse at IK-mat rutiner blir fulgt opp innenfor ansvarsområde
- Annet forefallende arbeid
Vi søker kokker til både sesongstillinger og fast ansettelser med interesse for gode lokale råvarer og ønske om å jobbe med vårt anerkjente matkonsept Norway ‘s Coastal Kitchen. Vi jobber knallhardt for autentiske opplevelser med utvikling og implementering av nye F&B-konsepter som skal skape nye og bedre opplevelser for våre gjester. Vi jobber for å videreutvikle våre medarbeidere slik at vi sammen kan yte service og kvalitet i verdensklasse.
Kjenner du deg igjen i våre verdier: We Inspire, We Empower, We Care, We Explore?
Kvalifikasjoner
- Fagbrev og arbeidserfaring som kokk er et krav
- Ønskelig med noen års erfaring i kokkeyrket
- Personlig egnethet vil vektlegges.
- God muntlig engelsk og skandinavisk språk er et krav.
- Hurtigruten stiller høye krav til sikkerheten om bord, som medfører at alle ansatte må ha; grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk, krise og passasjerhåndteringskurs, godkjent helseattest fra autorisert sjømannslege. Det er ikke krav om å ha kursene før man søker på sesongjobb, men vi gjør oppmerksom på at den enkelte må bekoste kursene selv.
Personlige egenskaper
- Ha lidenskap for kokkeyrket og kortreist mat
- Høyt fokus på sikkerhet
- Fleksibel med stor arbeidskapasitet
- Liker å jobbe i team og evne til å arbeide godt under press
- Strukturert i det daglige arbeidet og sterkt fokus på kvalitet og detaljer
- Kjenner deg igjen i våre verdier: We Inspire, We Empower, We Care og We Explore
Vi tilbyr
- Lage real og skikkelig mat med ferske lokale råvarer fra hele kysten
- En utfordrende stilling, der du jobber med en av Norges sterkeste merkevarer sammen med gode
kollegaer - Utfordrende arbeidsdager i møte med nye reisende hver dag
- Kost og losji om bord
- Betalt reise til og fra avreisehavn (innen Norge)
- Lønn i henhold til tariff Konkurransedyktige betingelser med bl.a. gode pensjons- og forsikringsordninger
Kontaktinfo
Hotellsjef Mikael Eliassen, mobil +47 926 05 625, e-post: mikael.eliassen@hurtigruten.com
HR Advisor Mona Tobiassen, mobil +47 995 40 929, e-post: hrops@hurtigruten.com
Følg denne linken for søknad ! –>