NB Sørensen ligger i Vågen i Stavanger, og består av to restauranter, NB Sørensen Mat&Vin og Restaurant Annen Etage, samt NB Bar. Vi har nylig totalrenovert nesten hele huset og kan by på både moderne og historiske omgivelser, og alt fra enkle drinker til fine dining og eksklusive viner, så her er det noe for ethvert ambisjonsnivå.

Nå trenger vi både hovmestere, servitører og bartendere, både heltid og deltid tilpasset studier. Er du lærevillig, sprudlende, positiv, utadvendt og samtidig engasjert og interessert i god mat og drikke, vil du trives hos oss. Er du i tillegg over 20 år og snakker et av de skandinaviske språkene, ja, da er det ingen grunn til å nøle med å sende inn noen ord om deg selv.

Vi tilbyr:

– Utfordrende og spennende stillinger

– Muligheter for karriereutvikling

– Kursing og kompetanseutvikling

– Konkurransedyktige betingelser

– Et profesjonelt, ordnet, godt (og gøy) arbeidsmiljø 

Vi kjører løpende rekruttering. Søknad og cv sendes til nina@herlige-stavanger.no
Ta også gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon om de ulike stillingene.

NB Sørensen
www.nbsorensen.no