Dalen Hotel i hjertet av Telemark er et unikt eventyrhotell fra 1894. Med våre 49 rom, majestetisk hall, historiske salonger og gourmetrestaurant er hotellet et av Norges mest ikoniske hoteller.  Hotellet er sesongåpent fra april til oktober, og har sin høysesong i sommermånedene.

Er du utadvendt, engasjert og brenner for å gi de beste gjesteopplevelsene?

Som servitør på Dalen Hotel har du god kompetanse fra fine dining og etikette. Du en sentral rolle for å skape de beste gjesteopplevelsene siden de fleste av våre gjester spiser minst to ganger i restauranten og restaurantopplevelsen er en stor grunn til at mange gjester bor hos oss på Dalen Hotel.

Restaurant Bandak er en gourmetrestaurant med høye ambisjoner og vi serverer klassisk fransk mat med innslag av produkter fra Telemark og Norge. Her serveres en flott hotellfrokost med både buffet og à la carte servering, lunsj og afternoon tea serveres i salongene og på terrassen. Middagsmenyene, 3-, 5- og 7-retters, serveres i den originale spisesalen.  

Du er:

 • Erfaren servitør
 • Strukturert og ansvarstagende
 • God til å samarbeide og er løsningsorientert
 • Positiv, har godt humør og “stå-på-vilje”
 • Serviceinnstilt og opptatt av å skape de beste gjesteopplevelsene
 • Selvstendig og arbeidsom

Vi tilbyr:

 • Et spennende arbeidsmiljø på et av Norges mest berømte og anerkjente reiselivsprodukter
 • Tverrfaglig samarbeid
 • Personalbolig
 • Grundig opplæring
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Personalfordeler på NHG´s hoteller, samt hos De Historiske Hotel og Spisesteder
 • Gode utvikling- og karrieremuligheter 

Send CV og motivasjonsbrev til work@dalenhotel.no  

Mer informasjon om denne stillingen og andre ledige stillingene hos oss finner dere på https://www.dalenhotel.no/karriere.