Har du lyst til å jobbe i den mest kreative og stadig voksende hotellkjeden i Nord-Europa? Er du en person som liker utfordringer og strever etter noe unikt? Nordic Choice Hotels har jobbet for innovasjon i hotellbransjen i mange år. Vi har tro på at talent kan komme fra hvor som helst. Vi er aldri gjennomsnittlig – er du?

Hotellet åpnet sine dører i 1988 og har spilt en avgjørende rolle for det moderne Stavanger. I 2011 ble hotellet medlem av Nordic Choice-familien og fikk da navnet Clarion Collection Hotel Skagen Brygge.

Hotellet finner du i et område med en lang og spennende historie preget av Stavangers sentrale rolle innen sildefiske. I nyere tid er Stavanger blitt Norges oljehovedstad. Hotellet ligger på bryggen i sentrum av Stavanger. Her nyter du utsikten over havneområdet og Gamle Stavanger, Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelse. 

Hotellet har plassert seg i “High-end markedet” noe som stiller store krav til oss som arbeider her.  Hotellet har 116 rom.  Hotellet serverer full frokost, byr på kaffe/te og fika på ettermiddagen og kveldsmat mellom kl. 18-20. 

Du er en lagspiller, men jobber godt selvstendig. Du vil utvikles som bartender og tar ansvar. Du drives og motiveres av godt samarbeid mellom deg og dine kollegaer, og sørger for at alle gjestene våre har en god opplevelse. 

Vil du bli en del av vår fremtid i Clarion Collection? Liker du å utfordre og å bli utfordret? Ja, da er du den vi søker.

I stillingen inngår blant annet følgende arbeidsoppgaver:

 • Å skape uforglemmelige opplevelser for alle våre gjester
 • Bar-og serveringsarbeid, inkludert vår kveldsmatservering kl. 18-20
 • Til enhver tid jobbe for god kvalitet og at avdelingen når sine mål
 • Til enhver tid holde deg oppdatert på gjeldende menyer, rutiner og øvrig regelverk
 • Følge opp gjestetilfredshet, og agere der det er nødvendig
 • Stillingen er 50% og innebærer arbeid på både kvelder og helger

Talent:

 • Du må være energisk, ha mot og være entusiastisk
 • Stor lidenskap for mat og drikke
 • Du er fleksibel, jobber godt under press og har en profesjonell og personlig tilnærming til kollegaer og gjester
 • Du er en lagspiller, og vil fremme samhold i avdelingen
 • Stort pluss med tidligere bartender erfaring

Tiltredelse: august eller etter nærmere avtale

Er dette en perfekte match for deg? Hva venter du på? Send oss din søknad i dag!

Med vennlig hilsen

Food & Beverage Manager

Adrian Radu Candale

adrian.radu.candale@choice.no