COMFORT HOTEL SQUARE – BARCEPTION CREW WANTED. 

Comfort Hotel® er en hotellkjede som lover å gi våre gjester det de trenger, mens vi skipper det unødige. Og på Comfort Hotel Square har vi med alt som er viktig for oss; miljøfokus, perfekt beliggenhet, sosiale rom å trives i. Alt til en beskjeden prislapp.

Vi har ambisjoner om å bli byens beste hotell. Hotellet er skapt for å være en sosial møteplass, med plass til mer enn å bare bo. Her vil vi samle entreprenører, startups, frilansere, gjester og locals.

Hotellet ligger et par steinkast fra vågen i Stavanger og har 194 hotellrom og  byens beste takterrasse. Vi har gym, laundromat for de gjestene som vil vaske skittentøyet og sist, men ikke minst, en Barception. Hotellets hub der gjestene kan sjekke inn, henge i baren og bestille noe å spise. Nå trenger vi en fantastisk medarbeider i vår Barception! Er det du? Er det noen du kjenner?

Litt om deg:
Du er oppdatert på hva som skjer. Du liker å slenge sammen spillelister på Spotify og du vet at Stan Smith kommer i flere farger. Du kjenner byen din og har et tight lokalt nettverk.

Du er en gledesspreder med en smittsom latter. Og apropos smittsom; Vi vil også at din energi skal smitte over på både gjester og andre ansatte. Du har en avslappet stil, men er samtidig profesjonell. Du er et naturtalent når det kommer til å sosialisere med andre og yte service. Du er pålitelig og tar fullt ansvar for å nå både mål og resultater. Du er den vennene dine ringer når det er et nødstilfelle eller når de trenger tips på hvor de skal ta med Tinderdaten på middag. 

Som Barception crew vil det være noe administrativt arbeid. Dette arbeidet kombineres med servering av kaffe og øl, ansvar for Comfort Deli, innsjekking av gjester og du skal selvfølgelig spre god stemning i lobbyen.

Stillingen som Barception Crew Night er en 60% fast stilling.  Dette er er operativ rolle med driftsvakter i barception, lagt til 6 netter annenhver uke,  med mulighet for mer ved behov.  Vår barception er åpent 24/7 ( bar og resepsjon kombinert) og det må derfor påregnes å jobbe ulike skift, men i all hovedsak  natt.  Arbeidstid er 23:00 – 07:00.

Vi ønsker at du skal være flink med datasystemer og erfaring fra bookingsystem er positivt, men ikke et krav. 

Føler du fortsatt at denne jobben er perfekt for deg? I så fall synes vi at du skal sende en søknad via linken.

Lønn etter tariff

Du må være minst 20 år grunnet alkoholservering.

Tiltredelse:  Snarest. 

Vi ansetter fortløpende.