Er du sulten på nye utfordringer og er bevisst på egen utvikling? Er du lidenskapelig opptatt av mat og matopplevelser? Da må DU ta kontakt med oss! Personen vi søker etter må ha bred faglig kompetanse og stor interesse for mat. Du liker å jobbe i team og du har øye for detaljer.

Kjøkkenet produserer mat til frokosten, banketter og a la carte hvor presentasjon, smak og kvalitet står øverst på listen.

Ansvarsområder og oppgaver
• Forberede og lage mat
• Daglig oppfølging av kjøkken rutiner og IK mat


Kvalifikasjoner og egenskaper
• Fagbrev som kokk
• Godt utviklet evne til kommunikasjon og samarbeid
• Utpreget service holdning
• Evne til å takle høyt arbeidspress
• Flytende norsk og engelsk kunnskaper

Vi har gleden av å tilby en spennende og kreativ stilling som kokk. Arbeidstid er turnus etter vaktliste.

Stillingen rapporterer til kjøkkensjef.

Send kortfattet søknad og CV til kjøkkensjef Mads Ueland på e-post:
mads.ueland@solastrandhotel.no

Søknadsfrist: snarest og ansettelse fortløpende
Tiltredelse: etter avtale