SØKES HER: https://jobs.nordicchoicehotels.com/jobs/237948-front-office-nattevakt

Har du lyst til å jobbe i den mest kreative og stadig voksende hotellkjeden i Nord-Europa? Er du en person som liker utfordringer og strever etter noe unikt? Nordic Choice Hotels har jobbet for innovasjon i hotellbransjen i mange år. Vi har tro på at talent kan komme fra hvor som helst. Vi er aldri gjennomsnittlig – er du?

Hotellet åpnet sine dører i 1988 og har spilt en avgjørende rolle for det moderne Stavanger. Med inspirasjon fra de gamle sjøbodene som preger området har hotellet vunnet priser for sin sjarmerende arkitektur. Med vakttårnet Valberget i bakgrunnen brukes ofte hotellet i markedsføring av Stavanger.

I 2011 ble hotellet medlem av Nordic Choice-familien og fikk da navnet Clarion Collection Hotel Skagen Brygge.

Hotellet finner du i et område med en lang og spennende historie preget av Stavangers sentrale rolle innen sildefiske. I nyere tid er Stavanger blitt Norges oljehovedstad. Hotellet ligger på bryggen i sentrum av Stavanger. Her nyter du utsikten over havneområdet og Gamle Stavanger, Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelse.

Hotellet har plassert seg i “High-end markedet” noe som stiller store krav til oss som arbeider her. Hotellet har 116 rom. Hotellet serverer full frokost, og byr på Fika og kveldsmat servering mellom kl. 18-20.

Jobben

  • Gjennom fantastisk service skal du sikre at gjestene alltid blir tatt vare på
  • Resepsjonsarbeid, innsjekking og utsjekking, håndtere booking per telefon og mail, samt preppe frokost
  • Stilling: nattevakt, fast – en uke på og en uke av
  • Må ha fylt 20 år
  • Må kunne flytende norsk, skriftlig og muntlig

Talent

  • Du må være energisk, ha mot og være entusiastisk
  • Du må være fleksibel og ønske å trø til ekstra ved behov
  • Du har gode datakunnskaper. Tidligere erfaring med hotellsystem er et stort pluss
  • Gode norske og engelsk-kunnskaper både skriftlig og muntlig
  • Du er en lagspiller, har glimt i øyet og vil fremme samhold i avdelingen

Er dette en perfekte match for deg? Send oss din søknad i dag!

Tiltredelse: Fortløpende. 

Hva venter du på?!

SØKES HER: https://jobs.nordicchoicehotels.com/jobs/237948-front-office-nattevakt