Studentorganisasjon ved Norsk Hotellhøgskole – Stolt arrangør av den årlige karrieredagen for studentene på NHS – Utlyser stillinger på vegne av hotell- restaurant- og reiselivsnæringen

Karrieredagen 2018

Karrieredagen 2018 avholdes Tirsdag 02. oktober og har som formål å styrke relasjoner og kontakten mellom potensielle arbeidsgivere og arbeidstakere ved norsk hotellhøgskole. Arrangementet er derfor en gyllen mulighet for bedriftene til å profilere seg som en attraktiv arbeidsgiver og for studentene til å lære mer om et bredt spekter i bransjen og hva de har å tilby. Under selve karrieredagen vil det bli holdt foredrag og ulike bedrifter vil stå på stand for å profilere seg overfor studentene. I tillegg vil alle bedrifter få mulighet til å presentere seg ved hjelp av en speed-presentasjon. På kvelden holdes et sosialt arrangement for studenter og bedrifter.

Hvorfor skal deres bedrift delta på Karrieredagen ved NHS?

Blant mange grunner fremheves det at synlighet på skolen er essensielt for å fange studenters oppmerksomhet. På høsten er mange studenter på utkikk etter fremtidige arbeidsgivere. Karrieredagen er en unik mulighet for dem til å utforske og tilegne seg informasjon om bedriftene, utlyste stillinger og frister. Det er en stor arena for direkte kontakt med studentmassen ved NHS.

Mer informasjon kommer fortløpende.

Kontakt:

Leder  

Sindre Risvoll

E-post: leder@jobbsenter.com

+47 977 56 969

Nestleder

Elin Haugstad

E-post: nestleder@jobbsenter.com 

+ 47 414 41 560

Link til Facebook event


Foredragsholdere:

Under planlegging

Karrieredagen 20182. oktober 2018
Den store dagen er her.