Studentorganisasjon ved Norsk Hotellhøgskole – Stolt arrangør av den årlige karrieredagen for studentene på NHS – Utlyser stillinger på vegne av hotell- restaurant- og reiselivsnæringen

Karrieredagen 2016

 

facebook

 

Karrieredagen 2016 vil avholdes tirsdag 04. oktober, og har som formål å skape relasjoner og kontakt mellom potensielle arbeidsgivere og arbeidstakere ved Norsk Hotellhøgskole. Karrieredagen er en møteplass for både bedrifter og studenter. Karrieredagen er derfor en gyllen mulighet for profilering av bedrifter, og for studentene til å lære mer om et bredt spekter av bransjer og hva de har å tilby. Under selve Karrieredagen står bedrifter på stand på skolen og profilerer seg overfor studentene. Det vil også bli holdt foredrag og speed-presentasjoner, hvor bedriften informere om seg selv. Hver bedrift får to minutter til å overbevise studentene om hvorfor studentene bør velge deres jobb muligheter. Dette gir dem en rask og informativ oversikt over de ulike tilbudene. Standsperioden avsluttes med et populærforedrag holdt av en æresgjest, før det dukes til sosialt på kvelden. Med mat og noe godt i glasset som legger arenaen til rette for å knytte nye kontakter. Kvelden byr på nærere kontakt mellom bedrift og student.

 

Hvorfor skal du delta på Karrieredagen ved NHS? Blant mange grunner fremheves det at synlighet på skolen er essensielt for å fange studenters oppmerksomhet. På høsten er mange studenter på utkikk etter fremtidige arbeidsgivere. Karrieredagen er en unik mulighet for dem til å utforske og tilegne seg informasjon om bedriftene, utlyste stillinger og frister. Det er en stor arena for direkte kontakt med studentmassen ved NHS.

Link til Facebook event —>    

 


Foredragsholdere

 

Administrerende direktør Kristin Krohn Devold i NHO Reiseliv.

Kristin Krohn Devold er administrerende direktør for NHO Reiseliv, en stilling hun har hatt siden 2013. Hun er kjent fra sin tid som generalsekretær for Den Norske Turistforeningen og som forsvarsminister i perioden 2001-2005.

Kristin tok utdanning som siviløkonom ved NHH i Bergen 1981-1985. Senere tok hun sosiologi som mellomfag i 1984-1985.

Hun har bred erfaring innen politikk som stortingsrepresentant og i Oslo bystyret. NHO Reiseliv er bransjens toneangivende talerør i Norge, og arbeider for å sikre at næringen oppnår forutsigbare rammebetingelser og økt lønnsomhet.

Kristin Krohn Devold har god kjennskap til reiselivsnæringen og de utfordringene bransjen har.

Foredrag: Reiseliv; ungdomsbransje i sterk vekst i en digital hverdag

 

DT-kopi

Dag Terje Solvang er utdannet kokk. Han har studert Kjøkken & restaurantledelse og Hotellledelse ved Norsk Hotellhøgskole og har videreutdanning fra Universitetet i Reims. Han har bred erfaring fra hotell, restaurant og reiseliv og fra eiendomsbransjen.

I 1998 ble han ansatt som daglig leder for Studentkafeene i SiS og etterhvert leder for både bolig og kafédivisjonen. Han har vært administrerende direktør for Gastronomisk Institutt, før han skiftet bransje og ble daglig leder og partner for reklamebyrået Melvær & Lien. Høsten 2014 flyttet han til Oslo og jobber nå som Markeds- og kampanjesjef for Høyres Hovedorganisasjon.

 

Foredrag: Mine karrieremuligheter takket være NHS 

 

13246437_1296258950388989_2618556638342380960_o

Aslak Dalehaug, var med å starte Tango Bar & Kjøkken i 2004, og har opp igjennom årene vært med og drevet flere av de kjente restaurantene i Stavanger. I 2015 sa Aslak opp jobben, og flyttet hjem til hjembygda Luster med familien. Aslak kjøpte Skjolden Hotel, sammen med sin kone Siri Dalehaug, pusset det opp og endret konseptet.

Aslak er også tidligere student ved Norsk Hotellhøgskole.

Vi gleder oss til å høre hva han har å si.

I mellomtiden kan dere se på hva han gjør nå: www.skjoldenhotel.no


Foredrag: fire konfirmasjoner, et bryllup og en gravferd


 

Ønsker du standplass ved Karrieredagen 2016 ?

karrieredag

 

 


Kontakt 

 

Leder  

Kim Roger Andersen

E-post: leder@jobbsenter.com

+47 995 41 934

 

 

Karrieredagsansvarlig

Øyvind Taranger

E-post: post@jobbsenter.com 

+ 47 414 10 057

 

 

  

karrieredagen2016-bedrifter

 

– Vi er i løpende kontakt med bedrifter som kommer til karrieredagen 2016 –

 

Karrieredagen 20173. oktober 2017
Den store dagen er her.