Studentorganisasjon ved Norsk Hotellhøgskole – Stolt arrangør av den årlige karrieredagen for studentene på NHS – Utlyser stillinger på vegne av hotell- restaurant- og reiselivsnæringen

Samarbeispartnere og sponsorer

 

samarbeidspartner

Vi er stolt å kunne presenter NHO Reiseliv som samarbeidspartner til NHS Jobbsenter.

NHO Reiseliv – den største arbeidsgiver og næringsorganisasjonen for reiselivet i Norge. Sammen med de over 2700 medlemsbedriftene arbeider NHO Reiseliv med å gjøre norsk reiseliv enda bedre.

NHO Reiseliv har som formål å ivareta medlemsbedriftenes felles interesser og arbeide for at de får rammebetingelser, arbeidsvilkår og forretningsavtaler som styrker deres konkurransedyktighet og lønnsomhet, og som gir gode og sikre arbeidsplasser.


 

 

NCH logo primary lowres colour

 

 

Vi er stolte av å kunne presentere Nordic Choice Hotels som en av våre samarbeidspartnere.

Nordic Choice hotels et av Nordens største hotellkonsern, med 186 hoteller i 6 ulike land og over 13 000 medarbeidere.

Konsernet består av kjedene Clarion Hotel®, Quality Hotel™ og Comfort Hotel® – samt 23 frittstående hoteller. De har valgt mangfold sånn at du som gjest kan velge en hotellopplevelse som passer dine behov, preferanser og lommebok best.

 


 

UIS logo

Universitetet har over 10.700 studenter og nesten 1560 tilsatte og er organisert i tre fakulteter. Det humanistiske fakultet, Det samfunnsvitenskapelige fakultet og Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet.

 

Vi er takknemlige for hjelpen og støtten UiS og Norsk Hotellhøgskole gjør for NHS jobbsenter, opp mot karrieredagen 2017.

 


 

come Workwith us! (4)

Vi vil benytte muligheten å takke våre samarbeidspartnere og sponsorer til NHS jobbsenter. Vi er priviligeret som har med dere på laget, for å gjøre studie året 2017/18      best mulig for studenter ved Norsk Hotellhøgskole.

Karrieredagen 20182. oktober 2018
Den store dagen er her.