Hei

O.L. Skahjem as søker etter driver av Storgata 32 i Notodden.

Vi ønsker en/flere driver som har ervervet/under utdannelse hos dere. En kombinasjon av kokk/finans regnskap, reiseliv, markedsføring, servitør, kundebehandler, med pedagogiske evner til å veilede en eventuell assistent, og som ønsker å praktisere faget.

Lokalene er lagt ut som utleieobjekt på Finn.no se

https://www.finn.no/realestate/businessrent/ad.html?finnkode=166943811

Serveringssted midt i det mest sjarmerende sentrum av Notodden, ønskes leid ut. Meget sentralt ved siden av torget hvor bl.a. Bluesfestival og forskjellige markeder blir avholdt. Gode solforhold langs uteserveringen, hvor det også er lagt inn varmekabler i vei og fortau. Fjernvarme installert våren 2023

For å lykkest i Notodden kommer markedsføring og reiseliv godt med!

Måten en ansettelse blir løst på, kan vi gjerne diskutere over tlf.

Håper dette er av interesse for dere!😊

Mvh O.L. Skahjem as

Gro H Aschehoug

Tlf 917 22 898

 Gro.h.ascheoug@gmail.com